2777
2789

اما هشتصد بیشتر ندارم .شوهرم میگه میدارم ولی میدونم نمی‌ذاره .سنگ قبر یه تومنی هست؟وسعم خیلی کمه😔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 

بی اندازه از ته قلبم ناراحت شدم 

خدا صبرتون بده عزیزم 😔

امیدوارم به امید خدا به زودی برگرده پیشت اینبار سلامت و اسوده خاطر همیشه کنارت بمونه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چرا فوت شد

تتو رو خدا اگه بارداری برو بیرون از تاپیکم .این تاپیک بار منفی داره 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
عزیزم متاسفم انشالله خدا به سبب بچه از دست داده ات زندگی روی خوشی بهت نشون بده و یه فرشته دیگه بهت ب ...

انشالله .چشم 

[QUOTE=318469152]وای  بی اندازه از ته قلبم ناراحت شدم  خدا صبرتون بده عزیزم 😔 امیدوارم به امید خدا به ز ...[/QUOTEممنون گلم💔💔

به امید برگشت دخترت باش خودتو نباز

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
عزیزم متاسف شدم . ان شا...‌‌‌‌بزودی زود اینبار اقدام کردی ، بچه اتو سالم تو بغل بگیری. 

💔😔