2777
2789

بعد از بیست و چند روز یادم رفته ک حتی زایمان کردم و بچه ای داشتم اما یه تیکه از قلبم انگار کندن .همه امیدم دخترم بود 😔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم😔😔😔 خدا صبرت بده

صبرشو داده اما دلم صاف نمیشه

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
خیلی سخته واقعا نمیدونم چی بگم  امصاتون هم خوندم و بیشتر متاثر شدم انشاالله خدا کمکتون کنه🌱 ...

،دعا کنید منم بمیرم راحت بشم

اول از همه خدا صبرت بده ، دوم از همه اگه مثل من به دنیا میومد فردا مثل من که به مامانم میگم بی خود منو به دنیا آوردی که این همه زجر بکشم بهت اینو می‌گفت والا؟؟؟ 

این دنیا پر از زجرههههههه

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 
اول از همه خدا صبرت بده ، دوم از همه اگه مثل من به دنیا میومد فردا مثل من که به مامانم میگم بی خود م ...

مادر نشدی بدونی چی بگم .هشت ماه تو دلم بود