2777
2789

هفت ماه و یک هفته ام بود.در واقع اوایل هشت ماه بودم و متوجه شدم بچم مرده .زایمان طبیعی کردم .دهانه رحمم پنج سانت باز شده بود بعد از ۱۴ساعت .بعد دکترمم گفت قدت بلنده خوبه.ده دقیقه هم ورزش کردم ب سختی.کلی هم درد کشیدم در نهایت خود دکتر زایمانم نکرد و یه مامای دیگه اومد زایمان کرد اونم تو یه بیمارستان کاملا معمولی .حالا مادر شوهرم خیلی رو مخمه.هی میگه قسمتت این بوده ک بچه بمیره .بعدم مدام راجع ب زایمانم ب همه فامیلش گزارش داده .دیروز زنگ زده میگه ب هرکسی گفتم تو بخیه نخوردی تعجب کرده و حتی دختر خواهر شوهرم گفته من بچم نه ماهه مرده ب دنیا اومده منو تیکه پاره کردن .چه دکتر خوبی داشته عروست.دیوونم کرده با این حرفاش.ربطی ب دکتر داره ؟چرا این حرفا رو میزنه اعصابم بهم میریزه

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

این حرفا رو میزنه چون مادرشوهرست دیگر😁😁نباید ازشون توقع دیگه ای داشت عزیزم بزا هرجی دوست داره بگه بهش بی تفاوت باش یا اگه خیلی اذیتی بگو مادرجان من حال روحیم خوب نیست تمایل ندارم راجع به تجربه زایمانم صحبت کنم

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش از این چرت و پرتا چیه؟؟؟ احتمالا توو ذهنشه که شاید سزارین کردی و نگفتی بهش

نمیدونم نه بابا تو بیمارستان بود اتفاقا 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
این حرفا رو میزنه چون مادرشوهرست دیگر😁😁نباید ازشون توقع دیگه ای داشت عزیزم بزا هرجی دوست داره بگه ...

بدبختی بااینکه ازش متنفرم ریز ب ریز خودمم توضیح دادم ک چطور زاییذم .نمی‌دونم چرا توضیح دادم ولی خب میخواستم بگم که چی بوده جریان و لگن خودمم خوب بوده 

هیچی این خانم علاوه بر اینکه یه آدم بیماره بی شعورم هم‌هست که شعور اینکه چه برخوردی با زنی که بچه اش رو از دست داده داشته باشه نداره

که حداقل اینقدر این تجربه تلخ رو یادوری نکنه

به نظرمن رک بهش بگو دیگه نمیخوام راجب این مساله با کسی صحبت کنم

هیچی این خانم علاوه بر اینکه یه آدم بیماره بی شعورم هم‌هست که شعور اینکه چه برخوردی با زنی که بچه اش ...

😓چی بگم تازه هی میگه قسمت این بوده 

احتمالا میخواپد تشویقت کنه زایمان بعدی طبیعی کنی و بری پیش همین دکتر .ولی درمورد اینکه بخیه خوردی نظ ...

چی بگم والا 😐

😓چی بگم تازه هی میگه قسمت این بوده 

اشتباه کردی تعریف کردی

ولی هنوزم دیر نشده یا خودت یا شوهرت مطرح کنین که دهنشو ببنده نیاز نیست مشورت با فک و فامیلو به گوشت برسونه من که بودم جر میدادم اون گاله رو

خب بچه ی ۹ ماهه که نبوده، کوچیکتر بود راحت تر زایمان کردی دیگه

نخ ماشالا درشت بود 

بعضیا عادتشونه دیگه هرچیزی رو هرجا نشستن تعریف میکنن

شایدم میخواد دلداریت بده بلد نیست

البته خدا رو شکر دکترت یا مامات هم کار بلد بوده

یکی رو میشناسم سه تا بچه هاش رو توخونه طبیعی به دنیا آورد

برا چهارمی رفت بیمارستان کارش به قیچی و بخیه رسید