2777
2789
عنوان

اگه باشوهرتون مشکل داشته باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
پس دیگه نگو چون فایده نداره  منم اوایل به خواهرش میگفتم بهش بر خورده بود میگفت من چیکار کنم هم ...

دقیقا.یانمیفهمن یاخودشونوبه نفهمی میزنن😞خفقان گرفتم انقدرریختم توخودم😭

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خیانت نیست.مشکلات مالی وکاریه.بعدم کلا خیلی دلم پره ازشون.واقعادیگه تحملشونوندارم.جمعه میخان بیان ...

ی سوال مشکل مالیتون در چ حده بگو تا ی چیزی بهت بگم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

جسارتاً اینکار فقط باعث صدمه بیشتر به روحیه و شخصیت شما میشه و شمارو آسیب پذیرتر میکنه بنده آقا هست ...

ممنون ازنظرتون..شماکه آقاهستید ازمنظر خودتون لطفابگید..دوست داریدپدرمادرتون ازمشکلات زندگیتون آگاه باشن؟؟یاهمسر بیچاره بایددرهرشرایط فقط بسوزه وبسازه وحفظ ظاهرکنه؟

ی سوال مشکل مالیتون در چ حده بگو تا ی چیزی بهت بگم

یکسال وخورده ایه کارش روعوض کرده وهیچ نتیجه ای ندیده ازش و عملا بیکاره ودرآمدی نداره ومعلومم نیست کی به درآمددرست برسه

ممنون ازنظرتون..شماکه آقاهستید ازمنظر خودتون لطفابگید..دوست داریدپدرمادرتون ازمشکلات زندگیتون آگاه ب ...

خواهش میکنم.والا من چون خودم یه دختر نوجوون دارم بیشتر مرد ستیز هستم😊

در مورد پدر و مادر ترجیحم اینه که ندونن مگه اینکه مطمئن باشم کاری ازشون بر میاد یا میتونن تاثیر گذار باشن

ولی در مورد سوختن و ساختن اونم برای یک خانوم تحت هیچ شرایطی برام پذیرفتنی نیست.حتما یه راهی وجود داره

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
خواهش میکنم.والا من چون خودم یه دختر نوجوون دارم بیشتر مرد ستیز هستم😊 در مورد پدر و مادر ترجیحم ای ...

امیدوارم بهترین سرنوشت وآینده برای گل دخترتون رقم بخوره

یکسال وخورده ایه کارش روعوض کرده وهیچ نتیجه ای ندیده ازش و عملا بیکاره ودرآمدی نداره ومعلومم نیست کی ...

حالا اگر جای من بودی چ میکردی خداکیلی.. دقیقا یکسال پیش من وهمسرم ازدواج کردیم کلا 2 میلیون پول داشت چون ازدواج دوممونه.. ن خونه داره ن ماشین ولی انسان بسیار خوبیه فقط مشکلات مالی داریم ولی از یکسال پیش تا الان الهی شکر خیلی بهتر شدیم بیکار بود اوایل  غصه خوردم نازاحت بوذم دروغ نمیگم ولی الهی شکر خدا کمکرد کارش بهتر شده.. تونست ی خونه اجاره کنه با وسیله های مهمو خریدیم هنورم ک هنوزه هیچکس خبر نداره ونخاهد داشت.. کمی صبور باس خاهزم.. مشکلات هی هست.. با گفتن اینا ب خانوادش  چی حل میشه؟ اگر شوهرت انسان خوبیه وقت غم کنارش باس خوشیا همیشه هست تازشم بعد عمری میخان بیان خونت ببین درسته همسرتو خورد کنی یا ن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

امیدوارم بهترین سرنوشت وآینده برای گل دخترتون رقم بخوره

سلامت باشید.انشالله با آرامش فراوان همیشه خوشبخت باشید با خانواده محترم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
حالا اگر جای من بودی چ میکردی خداکیلی.. دقیقا یکسال پیش من وهمسرم ازدواج کردیم کلا 2 میلیون پول داشت ...

مشکلات مالی دست ازسرزندگیم برنمیداره.ازروزاول بوده تاالان که پونزده سال گذشته.بخداخسته شدم واقعادیگه نمیکشم .میگم حتمادرست شدنی نیست دیگه😭😭هیچکسوندارم باهاش درددل کنم واقعادیگه کم آوردم

مشکلات مالی دست ازسرزندگیم برنمیداره.ازروزاول بوده تاالان که پونزده سال گذشته.بخداخسته شدم واقعادیگه ...

میدونم  خیلی سخته..شوهرت کاری چیزی بلد نیست؟ یا بیکاره کلا

نمیدونم ازفارکس اطلاعاتی داری یانه.چسبیده به اون.معامله توبورس جهانی..

ن نمیدونم والا... ولی 15 سال واقعا زیاده خق داری ولا صبرت زیاد بوده خدایی