2777
2789

سلام دوستان خاهش میکنم راهنماییم کنین..من قبلا یبار ازدواج ناموفق داشتم و جداشدم ...همون موقع ناخاسته حامله شدم و گروه خونی من منفی و شوهرم مثبت بود ‌..وقتی حامله شدم به مشکل خوردیم و جداشدیم و من اون بچه رو سقط کردم دیگه امپول رگام نزدم...االان خیلی وقت ازوم موقع تقریبا دوسال میگذرع و من دوباره ازدواج کردم و میخام باردار شم همسرم منفیه ایا لازمه رگام بزنم چیکار کنم اون قبلی رو نزدم مشکلی پیش نمیاد؟

بله هفته ۲۸ و تا ۴۸ساعت بعد زایمان

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما قبل بارداری زدی من میگم شاید الان باردار شده باشم اقدام داشتم 

ببین منم یه سقط داشتم نمیدونستم باید رگام بزنم وقتی باردار شدم به دکتر گفت همون موقع یه رگام زد به شما هم میزنه بهش بگو 

امپول رگام چیه چراباید بزنه

اگر چنانچه زنی با گروه خونی منفی با مردی با گروه خونی مثبت ازدواج کند، در هنگام بارداری و در صورت مواجهه خون جنین با مادر، این امکان وجود دارد که جنین سقط شود. این مواجهه ممکن است در اواخر و یا هنگام زایمان رخ دهد و یا در صورت سقط جنین و یا حاملگی خارج رحم اتفاق بیفتد.

اگر این اولین بارداری جنین با Rh مثبت باشد، معمولا جنین تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت ولی در صورت عدم تزریق آمپول روگام و تولید آنتی بادی در بدن مادر، بارداری های بعدی خانم در معرض خطر سقط خواهد بود. در بارداری های بعدی آنتی بادی های تولید شده علیه گروه خونی Rh مثبت، می توانند از جفت عبور کرده و به سلول های قرمز جنین حمله کنند و منجر به بروز بیماری همولیتیک (لیز شدن و از بین گلبول های قرمز) در جنین شود.

به منظور جلوگیری از تشکیل آنتی بادی ها، ممکن است آمپول روگام تزریق شود. این آمپول حاوی آنتی بادی هایی علیه سلول های Rh مثبت است که مانع از تولید آنتی بادی در بدن مادر می شود.

آمپول روگام در هفته 28 بارداری و همچنین بعد از زایمان، اگر گروه خونی نوزاد مثبت باشد، به مادر تزریق می شود. علاوه بر بارداری معمولی، در موارد سقط جنین، انجام اقدامات تهاجمی مثل آمنیوسنتز و نمونه برداری از پرزهای کوریونیک (CVS) که احتمال مواجهه خون مادر با جنین وجود دارد، این آمپول تزریق می شود.

منفی بودن Rh به خودی خود باعث سقط جنین یا از دست دادن بارداری نمی شود. مادران باردار فقط زمانی در معرض سقط هستند که بدن شان توسط این فاکتور حساس شده باشد. چنانچه این افراد، توصیه های پزشک را در رابطه با تزریق آمپول روگام در دوره بارداری، بعد از بارداری خارج رحمی و یا سقط جنین انجام دهند، این خطر بسیار ناچیز است.

اگر مادر نسبت به فاکتور Rh حساس شده باشد، در بارداری بعدی با جنین Rh مثبت، احتمال بروز عوارض و مرده زایی ناشی از وضعیتی به نام هیدروپس فتالیس ایمنی وجود دارد که در سه ماهه دوم و سوم رخ می دهد.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خب همسرم منفیه برا بچه قبلی  نزدم مشکلی پیش نمیاد؟

اگه بچه مثبت باشه!؟

بعدم معمولا اگه مشکلی باشه برای بچه دومه..

زدنش مشکلی بوجود نمیاره

یعنی الان شما میگی من بزنم اره 

شاید من اطلاعات غلط بدم. با دکترت مشورت کن عزیزم. من منفیم و شوهرم مثبت. دخترمم مثبت شد برای همین بعد زایمان هم زدم. البته دو تا سقط عمدی قبلش داشتم ک اصلا روگام نزده بودم..