2777
2789
عنوان

از تنهایی خودم گریم گرفته

213 بازدید | 13 پست

همش درگیر درس و کنکورم هیییچ آدمی تو زندگیم ندارم خودممو کتابام یه خلا شدید تو وجودم احساس میکنم ی چیزی مثل کمبود عاطفی  کل زندگیم یا مدرسم یا خوابم یا درس میخونم امسال دوازدهمم خیلی افسرده شدم

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم

من این دورانو گذروندم فشار روانی رو ۱۰۰ میره

عصر ها برو پیاده روی

ورزش کن ایروبیک

در نهایت بدون اینو که این دورانم میگذره دانشگاه که بری حالت خیلی بهتر میشه

الهی عزیزم من این دورانو گذروندم فشار روانی رو ۱۰۰ میره عصر ها برو پیاده روی ورزش کن ایروبیک در ...

من تا ۲ مدرسم هرروز امتحان همیشه خوابم میاد اصلا وقت ندارم

من تا ۲ مدرسم هرروز امتحان همیشه خوابم میاد اصلا وقت ندارم

ببین من درکت میکنم

منم مدرسه شاهد بودم یک روز درمیون تا ۲ کلاس داشتیم تمام ایام یا امتحان بود یا کلاس کنکور

یه عذاب وجدان بی صاحابی هم همیشه تو دلم بود که من کم درس میخونم اگه خوب قبول نشم خانواده خرجم کردن جواب مامانو چی بدم جواب فامیلو چی و...

اما الان از اون وقتم ۱۵ سال گذشته من ده ساله دانشگامو تموم کردم و اثری از اون دوران توی زندگی الانم نیست

به خودت بگو فلانی (اسمت) این شیش ماه آخر هم میگذره و نتیجه هر چی بشه بعدا درموردش تصمیم میگیری

ببین من درکت میکنم منم مدرسه شاهد بودم یک روز درمیون تا ۲ کلاس داشتیم تمام ایام یا امتحان بود یا کل ...

نه عزیزم من هرروز تا ۲ مدرسم حتی پنجشنبه ۴۰ تومن شهریه مدرسمه که بابام ب زور داره میده و از همه جهات فشار رومه ک اگه پزشکی نیارم فلان میشه  رسما دارم تهدید میشم شبا از استرس خوابم نمیبره از بی‌خوابی بدنم امروز لرز گرفته بود

نه عزیزم من هرروز تا ۲ مدرسم حتی پنجشنبه ۴۰ تومن شهریه مدرسمه که بابام ب زور داره میده و از همه جهات ...

خب دختر اینجوری پزشکی هم قبول بشی با افسردگی این همه فشار میخوای یه دانشجوی پزشکی افسرده باشی؟

خب دختر اینجوری پزشکی هم قبول بشی با افسردگی این همه فشار میخوای یه دانشجوی پزشکی افسرده باشی؟

راه دیگه ای ندارم 💔

برنامه بریز به برنامه متعهد باش با کمالگرایی هات مبارزه کن ببین ساعت درس درس بخون و ساعت استراحت تفریح کن

اینو بپذیر که قراره برای شیش ماه آینده همچنان از جمع ها دور باشی ولی این موقته

پیاده روی حتما بکن ورزش واقعا معجزه میکنه از من اینو بشنو