2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خداروشکر بهتره. مال ایشون آمبولی شدید بود و لخته های بزرگ توی ریه ایجاد شده بود.الان دارو مصرف ...

سلام عزیزم 

امیدوارم به این تاپیک سر بزنی و سوال منو ببینی.

عزیزم من یکی از نزدیکانم دچار آمبولی ریه شده و اینطور که دکتر گفته لخته خون بزرگ هست. دو روز سرم هپارین بهش زدند و الان سرم رو قطع کرده و قرص براش تجویز کرده. میخواستم بپرسم بیمار شما چند روز بستری بود و تا چه مدتی درد و تنگی نفس داشتند؟مریض ما هنوز از بیمارستان مرخص نشده و هنوز تنگی نفس و درد قفسه سینه رو داره. میشه اگه براتون امکان داره یه توضیحی در مورد روند درمان بیمارتون و اینکه چه مدت بستری بودند و بعد از ترخیص از بیمارستان چه مدتی طول کشید تا کاملا خوب بشن بدید؟ ممنون میشم ازتون

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
سلام عزیزم  امیدوارم به این تاپیک سر بزنی و سوال منو ببینی. عزیزم من یکی از نزدیکانم دچار آمب ...

سلام عزیزم.انشالله که زود بیمارتون خوب می شن و مرخص می شن.

معمولا بیمارستان دولتی بیشتر نگه می دارن اما اگه خصوصی باشه نهایتا ۴_۵ روزه مرخص می کنند.

بیمارتون بعد عمل آمبولی شدن؟ 

بیمار ما اونقدر لخته های ریه بزرگ و زیاد بود که مجبور به آنژیو شدن.اگر نیاز به آنژیو نبوده که یکی دو روز سرم هپارین می دن و بعد قرص.که اونم هر ماه دوزش کمتر می شه.معمولا الان قرص آپیکسابان ۵ می دن.

درد قفسه سینه طول می کشه تا خوب بشه.حداقل دوهفته بعد کم کم خوب می شه تا چندماه بازم درد دارن.

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
سلام عزیزم.انشالله که زود بیمارتون خوب می شن و مرخص می شن. معمولا بیمارستان دولتی بیشتر نگه می دارن ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم که جواب دادید❤️

سلام عزیزم.انشالله که زود بیمارتون خوب می شن و مرخص می شن. معمولا بیمارستان دولتی بیشتر نگه می دارن ...

نه عزیزم بعد از عمل اینطوری نشد دکتر میگه از عوارض یه سری قرص که مصرف می‌کرده آمبولی ریه شده. ما هم بخاطر اینکه لخته خون بزرگه نگران هستیم چون با اینکه الان بیشتر از یه هفته است که بیمارستانه اما بازم تپش قلب داره و پشت شونش درد می‌کنه.

نه عزیزم بعد از عمل اینطوری نشد دکتر میگه از عوارض یه سری قرص که مصرف می‌کرده آمبولی ریه شده. ما هم ...

من شنیدم واکسن کرونا هم باعث آمبولی شده.

معمولا سی تی اسکن ریه می گیرن و آزمایش خون D-dimer

و PTو PTT اگه خوب باشه مرخص می کنن

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
من شنیدم واکسن کرونا هم باعث آمبولی شده. معمولا سی تی اسکن ریه می گیرن و آزمایش خون D-dimer و PTو ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی❤️