2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 311 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منم ماه اول اقدام هستم.6اذر پریود شدم 10اذر هم اولین اقدام بصورت یک شب در میون تا 16-17-18-19این چهارشب پشت سرهم اقدام کردم (از زمانی که کیت تخمک‌گذاری هاله انداخت تا زمانی که پررنگ و بعد منفی شد) که امرزو کیت تخمک‌گذاری گذاشتم منفی بود.

شنبه 18اذر اوج تخمک‌گذاری بود(کیت خط تست از ۸ط کنترل خیلی پررنگ تر بود) البته از جمعه تقریبا همرنگ بود.شنبه شب که اقدام کردم نیم ساعت بعد تخمدان سمت چپم به طور عجیبی تیر میکشید حدود ۱ساعت.که این تیر کشیدن حتی به پهلو و کمر و پای راستمم زده بود موقع دسشویی رفتن بیشتر می‌شد.الان اما دردش ملایم تر شده و گاهی تخمدان چپ هم تیر خفیفی میکشه

سلام دوستان کسی میتونه راهنمایم کنه.پریودیام همیشه منظومه.ماه پیش 5روز عقب انداختم.این ماه ده روز جلو انداختم ولی خون خفیف داشتم کم بود و هیچ لخته ای نبود و تقریبا سه روز بود.امروز صبح ک روز چهارم بود بی بی تست زدم منفی بود.یعنی امیدی ب بارداری نیست یعنی اون سه روز پریودیم بوده

سلام دوستان کسی میتونه راهنمایم کنه.پریودیام همیشه منظومه.ماه پیش 5روز عقب انداختم.این ماه ده روز جل ...

بعید میدونم منم همینطور بودم باردار نبودم و کیست زیادی دراورده بودم بخاطر داروها

اللهم عجل لولیک الفرج 

ب من دارو نداد گفت با پریودیت رفع میشه ولی سونو نوشت بعد پریود برم چک بشم

منم آیوآی شده بودم ولی بی بی و آزمایشم منفیه البته عجله کردم یه روز بعد از موعد آز دادم نمیدونم اعتماد کنم یا باز م آز بدم

سلام وقتتون بخیر من همیشه پریودام منظم بوده از پارسال تقریباً ۶ ماه خونریزی داشتم تا اینکه مرداد ماه با تشخیص پزشک کورتاشو تشخیصی انجام دادم و پولیپ بود و درمان شد بعد از اون پریودام تقریبا ۱۸روز یکبار شده. 

دکتر رفتم می‌خوام برای بارداری اقدام کنم سونو و آزمایش دادم و همه چی خوب بود و فقط ۴ تا میوم ریز تو رحمم داشتم. حتی فولیکول ۲۲ سانتی داشتم.

دکتر گفت بعد از کورتاژ اینجوری پریود شدن طبیعی هست آیا شما تجربه‌ای دارید به نظرتون برای بارداری مشکلی ایجاد نمی‌کنه