2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 311 پست
منم چهار ماهه اقدامم  Pco هستم،این ماه داروی کمک باروری یعنی لتروزل میخورم. اقدامم از دهم تا ب ...

من دکتربرام پونیکا نوشت و دوفامد و متفورمین البته گفت تنبلی خفیف

اللهم عجل لولیک الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتوناین داروها زیاد نیس برا اقدام ب بارداری؟؟؟ مولتی ویتامین اکتی ناتال ویتامین d3 ویتامین E ا ...

منم همینارو میخورم ولی ۱تومن نمیشه 

هر قوطیش برا ۲ماهمه 

اللهم عجل لولیک الفرج 

سلام  من این ماه اولین اقداممه حدود دو ماه پیش چکاپ دادم، سونو و پاپ اسمیر مشکلی نبود این م ...

توی سونو مایع ازاد خلفی دیده شد یا نه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 

اره دوفامد ۱۰  ۱۰ تا از ۱۲تا ۲۲ پریودی

ب من دارو نداد

گفت با پریودیت رفع میشه

ولی سونو نوشت بعد پریود برم چک بشم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
منم همینارو میخورم ولی ۱تومن نمیشه  هر قوطیش برا ۲ماهمه

کدوم برا دو ماهتونه؟

من دوماهه مصرف کردم فعلا هزینم نزدیک دو تومن شده

البته این ماه برام پودر اینوفولیکم نوشته

ک ۶۰ تاش میشه ششصدو خوردی

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
توی سونو مایع ازاد خلفی دیده شد یا نه؟

تو‌ اولین سونویی ک دوماه پیش دادم چرا دیده شد.. روز ۲۱ سیکلم دیده شد

ولی این یکی ن

ب من دارو نداد گفت با پریودیت رفع میشه ولی سونو نوشت بعد پریود برم چک بشم

اخه کسیت من ۲برابر کیست شما بوده 

و خطر ترکیدن داشت شما کوچیکه

اللهم عجل لولیک الفرج 

کدوم برا دو ماهتونه؟ من دوماهه مصرف کردم فعلا هزینم نزدیک دو تومن شده البته این ماه برام پودر اینو ...

من اسمای دقیقشو نمیدونم شاید بخاطر تغاوت شرکتا قیمتا هم فرق کنه

اسید فولیک قوطی ۶۰ تاییش ۳قوطی بعلاوه 

پونیکا(مولتی برای رحم)۳قوطیی

مولتی ویتامین ۲ قوطی 

مولتی برای مو و ناخن ۲ قوطی 

شد ۷۰۰ که مجموعا برای ۳ماهم میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 

منم دخترم یکسالشه.چون سنم بالاست دوست دارم زودتر برا دومی اقدام کنم. ۶ مهر پریود شدم آبان ششم پریود نشدم فقط ۹ آبان خیییلی کم در حد لکه دیدم چند قطره صورتی. بی بی چک هم زدم منفی بود حالا دیروز ۲۳ پریودی بوده درد پریودی و ترشح زیاد داشتم تموم شد.بنظرتون تخمک گذاری بود؟منتظرم پریود بشم برم پیش دکتر برا چکاب پیش از بارداری

منم چهار ماهه اقدامم  Pco هستم،این ماه داروی کمک باروری یعنی لتروزل میخورم. اقدامم از دهم تا ب ...

عزیزم من پودر اینوفولیکو بهت توصیه میکنم

خیلی تعریفشو شنیدم

خودمم تنبلی ندارم ولی مصرفشو شروع کردم

پس اون ۱۳ ازاد‌نشده همون کیست شده

اخه کیست هموراژیک ک از آزاد نشدن تخمک نیست ک.. اتفاقا تخمک آزاد میشه بدون این ک فولیکول پاره بشه.. باعث میشه فولیکول دچار خونریزی بشه از داخل و تبدیل ب کیست هموراژیک بشه

منم این ماه ، ماه دوم اقدامم  روز ۸ پری هستم فعلا اقدام رو شروع نکردم میخوام حول وهوش تخمک گذاری اقدام داشته باشم که اونم افتاده به شب سه شنبه و وسط ماه قمری که میگن این شبا نباید نطفه بسته شه