2777
2789

سلام اگه کسی رومی شناسید که انجام داده باشه لطفا راهنمایی کنید، خیلی ممنونم  نگران برادرم هستیم ،سرطان خون داره حالش اصلا خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تهرانی؟ کدوم بیمارستانی دکتر برادرت کیه 

بیمارستان شریعتی تهران قرار پیوند بشه فعلا داریم کارهای قبل عمل راانجام می دیم، الان اصفهان هستن بیمارستان سیدلشهدا شیمی درمانی انجام می دن یه جلسه دیگه مونده دکترش صالح پیکر هستن شما هم پیوند انجام دادین

پسرم 4سالشه. 3سال پیش پیوند شد از برادرش گرفته بیمارستان مرکز طبی امید به خدا داشته با خدا کمکتون می ...

انشالله که همیشه تنشون سالم باشه  خیلی سخته زجر کشیدن عزیزانت رو ببینی وکاری ازدست برنیاد، ماهنوز نمونه صدرصد پیدا نکردیم  قرار ازیکی ازبرادرهام که ۵۰ درصد بهش می خوره پیوند بشه دکترا ها می گن عوارضش زیاد اما چاره دیگه ای نداریم  فقط توکل می کنیم به خدا 

پسرم 4سالشه. 3سال پیش پیوند شد از برادرش گرفته بیمارستان مرکز طبی امید به خدا داشته با خدا کمکتون می ...

هاپلو انجام شده؟؟؟

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭