2777
2789
عنوان

چه مشکلی داشتید و چطور حل شد؟

179 بازدید | 16 پست

این روزها همه ی ما مشکلاتی داریم که فکر میکنیم حل نمیشه و ناامیدمون کرده

اگه هر مشکلی داشتید و حلش کردید از تجربتون اینجا بگین که چه راهی را امتحان کردید که جواب داد. یا اگر مشکلی دارید بگید تا بقیه جواب بدن. 

اینجوری به هم امید میدیم. می تونیم از تجربه هم استفاده کنیم‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خانواده شوهرم مشکل داشتم و دارم نمیدونم چیکار کنم هرراهی بگی رفتم

مشکلتون را بگید شاید کسی شبیه شما بوده و راهی را رفته که هنوز امتحان نکردی. بگین مشکلتون باهاشون چیه؟

با خانواده شوهرم مشکل داشتم و دارم نمیدونم چیکار کنم هرراهی بگی رفتم

خب چرا ازشون فاصله نمیگیری؟

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مشکلتون را بگید شاید کسی شبیه شما بوده و راهی را رفته که هنوز امتحان نکردی. بگین مشکلتون باهاشون چیه ...

کلا دنبال ایراد گرفتنن ازم توهین بی احترامی تحقیر قطع ارتباط گردم ولی میدونم که فایده نداره اول اخرش باید باز این روابط سر بگیره

کلا دنبال ایراد گرفتنن ازم توهین بی احترامی تحقیر قطع ارتباط گردم ولی میدونم که فایده نداره اول اخرش ...

من خودم مجردم. کاش دوستان که تجربه رفتار با خانواده شوهر دارن کمک کنند. 

ولی اینطور که میگی رفتارهاشون خوب نیست. با همه رقتارشون اینطوریه یا فقط شما؟

اره خب کلا یه سری رفتارای بدشون برای بقیه هم هست ولی با من بیشتره

به نظرم اگر با همه اینطورن اصلا به خودت نگیر و بی تفاوت باش اما اگر فقط با شما اینجورن خب اون را باید ببینید علتش چیه. 

ولی در کل به نظرم قطع ارتباط درست نیست. میشه با رعایت فاصله ها هنوز ارتباط داشت. 

به نظرم اگر با همه اینطورن اصلا به خودت نگیر و بی تفاوت باش اما اگر فقط با شما اینجورن خب اون را بای ...

اخه یه کاری کردن که اگه برم خودم و خانوادمو باید زیرپا بذارم اگه یک قدم میومدن جلو از دلم دربیارن یا ابراز پشیمونی میگردن میرفتم ولی الان برم بگم منو ببخشید بابت اشتباهاتتون؟