2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

237 بازدید | 22 پست

سلام عزیزای دلم

میخاستم بپرسم من فلسفه و منطق هیچجوره نمیتونم تستاشو بزنم،تصمیم‌گرفتم این دوتارو حذف کنم و اردیبهشت ماه کنکور فرهنگیان دارم تازه شروع کردم ب خوندن.کسیو میشناسید با حذف چند درس رتبه خوبی بیاره؟این کار من درسته یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی میتونی بزنی؟ دوست من ریاضیشو منفی زد حتی ولی باقی درساشو عالی زده رتبه ی ۶۰۰اوورد..من خودمم رت ...

وای خشبحالتون موفق باشین هردو

بعد فلسفه و منطق چجوری زدین؟من فلسفه و منطق با ریاضی مشکل دارم

ریاضی میتونی بزنی؟ دوست من ریاضیشو منفی زد حتی ولی باقی درساشو عالی زده رتبه ی ۶۰۰اوورد..من خودمم رت ...

عه شما میشناسم که تاپیک قبلیم شما جواب دادین🙏🙏عزیزم جواب مصاحبت نیومد؟بعد رفیقت مصاحبه قبول شد؟توام مث من متولد ۸۱؟

وای خشبحالتون موفق باشین هردو بعد فلسفه و منطق چجوری زدین؟من فلسفه و منطق با ریاضی مشکل دارم

ممنونم عزیزم.دوستم۷۰درصد زده بود ولی من خودم خیلی مشکل دارم با این درس منفی زدمش😅با اینکه براش خیلی وقت گذاشتم و خوندم

عه شما میشناسم که تاپیک قبلیم شما جواب دادین🙏🙏عزیزم جواب مصاحبت نیومد؟بعد رفیقت مصاحبه قبول شد؟توا ...

تا یماه دیگه بهم جواب میدن..بعد باورت نمیشه دوستمم در مصاحبه عمومی رد شد با این رتبه ی سه رقمی💔تا یماه دیگ نتیجه اعتراضامون میاد.حتی بهترین رتبه رو هم بیاری باید مصاحبتو خوب بدی تا قبول شی

تا یماه دیگه بهم جواب میدن..بعد باورت نمیشه دوستمم در مصاحبه عمومی رد شد با این رتبه ی سه رقمی💔تا ی ...

ولی خیلی بی انصاف بودن مصاحبه گر ها کسایی ک حتی نمیتونستن دو کلام درست حسابی صحبت کنن الان قبول شدن اما خب من مصاحبم واقعا عالی بود نمیدونم چرا اینکارو کردن

ولی اصلاا حذفش نکن کتاب مهرو ماه خیلی خوبه بخر و روزی۵۰تا تست براش کار کن نتیجه میگیری

عزیزم من الان بیست سالمه دوازدهمم یکسال درس نخوندم..

مصاحبه چیا ازت میخواد چی گفتید چیه اصلا🥲اشنا نداریم دبیر باشه..😅

عزیزم من الان بیست سالمه دوازدهمم یکسال درس نخوندم.. مصاحبه چیا ازت میخواد چی گفتید چیه اصلا🥲اشنا ...

اگر دعوت به مصاحبه شدید تو تلگرام برام پیام بدید یا حتی زودتر بیاین اشکالی نداره من براتون با ویس کامل توضیح میدم❤ایدیمو میزارم براتون..na_z96

تا یماه دیگه بهم جواب میدن..بعد باورت نمیشه دوستمم در مصاحبه عمومی رد شد با این رتبه ی سه رقمی💔تا ی ...

ولی چرا اینجوری میشه پس راسته میگن یسری چیزا ب شانس بستگی داره 🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد شما فرهنگیان کرج قبول شدین؟امیر کبیر؟عزیزم من تلگرام بهت پیام میدم اونجا حرف میزنیم مرسی ازت