میخاستم بپرسم من فلسفه و منطق هیچجوره نمیتونم تستاشو بزنم،تصمیمگرفتم این دوتارو حذف کنم و اردیبهشت ماه کنکور فرهنگیان دارم تازه شروع کردم ب خوندن.کسیو میشناسید با حذف چند درس رتبه خوبی بیاره؟این کار من درسته یا ن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عه شما میشناسم که تاپیک قبلیم شما جواب دادین🙏🙏عزیزم جواب مصاحبت نیومد؟بعد رفیقت مصاحبه قبول شد؟توا ...
تا یماه دیگه بهم جواب میدن..بعد باورت نمیشه دوستمم در مصاحبه عمومی رد شد با این رتبه ی سه رقمی💔تا یماه دیگ نتیجه اعتراضامون میاد.حتی بهترین رتبه رو هم بیاری باید مصاحبتو خوب بدی تا قبول شی
تا یماه دیگه بهم جواب میدن..بعد باورت نمیشه دوستمم در مصاحبه عمومی رد شد با این رتبه ی سه رقمی💔تا ی ...
ولی خیلی بی انصاف بودن مصاحبه گر ها کسایی ک حتی نمیتونستن دو کلام درست حسابی صحبت کنن الان قبول شدن اما خب من مصاحبم واقعا عالی بود نمیدونم چرا اینکارو کردن