2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ، شوهرمو تو دستش گرفته

366 بازدید | 26 پست

پدر شوهرم برامون خونه ۸۰ متری می سازه 

برای انتخاب کاشی ، در .... 

با مادرش می ره انتخاب می کنه 

و قرار پرده خونمونم عوض کنیم مطمعنم 

بازم با مادرش می ره . 

خیلی ناراحتم تا الان هیچ واکنشی نشون ندادم

( من با مادرشوهرم حرف نمی زنم ، و چند ماهیه خونه بابام هستم تا خونمون آماده بشه )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی که پا پس کشیدی

بعدا چیزی باب میلت نباشه میگه میخواستی بیای نظر بدی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یادمه  مادرشوهرم برام سرویس طلا خریدنی با دخترش رفت اصلا ب من اطلاعی ندادن . بعد شوهرم با خنده خوشحالی اومد بهم گفت  یه خبر خوب دارم برات مامان سرویس عروسی رو خریده 😑

عزیزم چون‌پول میدن متوقع شدن شمام میرفتی بهتر بود حداقل عکس چیزایی میپسندی به شپوهذت نشون‌بده بعدم اینکه اونا با شما قهرن و دارن براتون‌خونه میسازن یعنی در واقع برای پسرشونه هر  کاری میکنن و‌کاری با شما  ندارن پس طبیعیه بع شمام نگن حالا که قهرین

دقیقا سر جهاز من‌ شوهرم منو با خودش نبرد خودش تنهایی خرید منم تلافی کردم تنها رفتم الان اینه شمعدون تلوبزیون مبل فرش تلویزیون تخت و خودش خریده من دوستشون ندارم بعد سرویس چوب هم برام نگرفته ... دراور هم ندارم ... مجبورم تلافی کنم تا بفهمه چی خوبه چی بد ...الان رفته یه کمد آهنی زنگ زده از خونه مادرش آورده رنگ کرده  لباسامو ریخته اون تو منم اصلا ازش استفاده نمیکنم تا خودش بره بخره ....های ما زنا چقدر بد بختم تازه همش باید حرف مادر شوهر خواهر شوهرم تحمل کنم ...

یادمه  مادرشوهرم برام سرویس طلا خریدنی با دخترش رفت اصلا ب من اطلاعی ندادن . بعد شوهرم با خنده ...

منم مثل شما برام سر عقد طلا نگرفتن روز زن شوهرم بره طلای سبک بگیره برام که ریزه بعد اونو نده استفاده کنم که یوقت دزد نزنه بدزدتشون گذاشتن تو گاو صندوق خونشون بعد جالبیشم هم اینجاس ....برام عروسی هم نگرفتن ... هزار جور حرف هم بارم میکنن ...حالا اومدم خونه خودم دوباره همون سرویس و برا خونه نویی من آوردن ببین من چقدر بدبختم

دقیقا سر جهاز من‌ شوهرم منو با خودش نبرد خودش تنهایی خرید منم تلافی کردم تنها رفتم الان اینه شمعدون ...

من راضی هستم  به خدا تنها بره . ولی اگه منو نمی بره 

خوب مادرشم نبره . می دونی کاش یکی بود از ادل لهمون یاد می داد این چیزا رو . فقط بهمون گفتن شوهر کنید 

منم مثل شما برام سر عقد طلا نگرفتن روز زن شوهرم بره طلای سبک بگیره برام که ریزه بعد اونو نده استفاده ...

من یه هفته بعد از ع روسیم مجبورم کردن کل طلاهامو بفروشم . گفتن ماخریدیم خودمونم می دونیم 

خیلی ناراحتم ب خدا . شوهرم‌ب مادرش نمی تونه ن بگه

منم الان فهمیدم شوهرم رفته شریکی با مادرش و داداشش خونه خریدن جای اینکه خوشحال باشم خیلی ناراحتم 

البته من عقد هستم 

من از روز اول هیچ رابطه ای نداشتیم 

حتی تنها رفتیم عقد کردیم 

شوهرم همیشه مستقل بوده هیچوقت اجازه نداده که کسی دخالت کنه همیشه پشتم بود در مقابل عوضی بازی مادرش 

الآنم چون پول کم داشته شریک شدن ولی بازم خیلی ناراحتم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg