2777
2789
عنوان

باید میرفت استثنایی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
زنده باشه اسی جون استثنایی تقریبا منسوخ شده ولی خودت نباید باهاش کار کنی حالا که همین یکی را داری ...

باباشم خسیسه جون میده الان بگم کلاس میگه خودت چیکاره ای پس

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

فداتشم می‌دونم کم آوردی اعصابت ب هم ریخته 

ولی ازت خواهش میکنم کتکش نزن اینطوری در موردش صحبت نکن از جونت کنده شده  نگو گناه داره

ببین عزیزم  ببرش باز سنجش اساسی پیگیر مشکلش باش 

این شیوه ای ک شما پیش گرفتین صحیح نیست 

علاوه بر بچه خودتون هم آسیب روحی روانی می‌بینید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تنبله گشاده گشاد

خواهر منم همین بود نگو سنجش الکی نگاه کرده هم عینک و هم سمعک لازم بوده سنجشیا نمی دونم چرا اینجوری کردن خدا مرگشون بده تو هم بهشون اعتماد نکن شاید یه ایرادی داره 

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!

الآن مثل قدیم نیست بچه ها خیلی بنویسن و بخونن 

باید انگیزه داشته باشه

شما و معلم مدرسه گزینه ی مناسبی برای آموزش نیستید.

براش یک معلم جووون بگیر که با علاقه باهاش کار کنه

باید صبور باشی

اگه کتک بزنی خیلی بدتر میشه

فکر میکنم تنبله گشاده گشاد

حتی اگه استثنایی هم باشه خدایی نکرده نباید اینجوری کنی باهاش اتفاقا بچه ای که ضعف داره بیشتر هواشو دارن اون خودش سرنوشت بهش زده تو مادرشی درکش کن

آخه کلاس دوم چیزی نداره خودم سوادشو دادم بهشیاد بدم  

اختلال یادگیری داره چطور معلمش تا حالا چیزی بهت نگفته یا ببرش ی کلنیک خوب کاردرمانگر براش بگیر باهاش کار کنه و یا اینکه از مدرسه بخواه برای مراکز اختلال یادگیری اموزش و پرورش بهت نامه بدن ببر اونجا.دومی هزینه کمی هم داره

همتای مامانم بودم❤

تو پیام که خیلی بچه رو تحقیر کردین شاید واقعا تنبل نباشه و تحت تاثیر حرف ها و تحقیر های شما که بهش میگین تنبل و کم هوش قرار گرفته باشه و اینطور رفتار میکنه، سنجش تشخیص داده فرزند شما کم هوش نیست چه اصراری دارین که ثابت کنین کم هوش هست؟ دنیای امروز دنیا سرعت شده همه کار ها رو گذاشتیم رو دور تند بچه ها اینطور نیستن دنیاشون آهسته و آرومه سعی در تجربه کردن دارن مثل ما عجله ندارن برای انگ زدن به آدمها، شما خیلی خشونت بار نسبت به بچه رفتار میکنی با کی مقایسه اش میکنی؟ پیشنهادم مشاور خانوادس که کلا روی خانواده و کودک تمرکز داره اگر خودتون هم مایل نیستین مشاوره برید بچه رو ببرید روانشناس کودک، همه بچه ها مثل هم یاد نمیگیرن روش های متعددی برای آموزش هست. شاید فقط اضطراب بیش از حد داره و از عملکرد صحیح جلوگیری کرده.

همسر شازده کوچولو!!!😄