2777
2789

یه روز دیگه نه جواب بده 

یا اصلا ناخواسته باشه..

کلا دیگه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باشین 

چی فکر میکنین..چیکار میکنین 

و این که نگین بیخیال میشین :/

ادم نمیتونه از عشقش دس بکشه..

تا یه جایی تلاش میکنین 

میخوام ببینم اون تلاش کردنه چطوریه

لطفا منطقی جواب بدین❤️

میمیرم

شاید خودکشی کردم

یه روزی اونم بزودی میرم خونه مادرشوهرم با یه جعبه شیرینی میگم حاملم و ب زخم زبون های ۴ ساله پایان میدم ❤️‍🩹بیبی چکمثبت نصیب دوستدارنش🥺 خدا هیچ منتظریو با بیبی چک منفی امتحان نکنه 🤲🏻بلند بگو آمییییین ... برا حاجت روایی منتظران فرزند صلوات 🤩 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم    من کافی‌نت آنلاینم کار پاور و ورد و تحقیق و پروپوزال و ....درخدمتم       مرسی که تا آخر امضامو خوندی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان تو همین وضعیتم 

تلاش کردم رفتم دیدمش تا همین دو هفته هم خوب بود 

ولی باز جواب نمی‌ده 

فردا با مامانم قرار گذاشتیم بیاد 

منم می‌خوام برم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

اگ بره پیگیر نمیشم چون همونجور ک اون منو فراموش کرده و نمیخواد منم سعی میکنم بهش فک نکنم . عادت ندارم خودم و کوچیک کنم

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

همین بلا سرم اومده دو روز اما خیلی ارومم نمیدونم چرا فکر نمیکردم انقدر اروم باشم

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

نگیم بیخیال میشیم؛خب منطق من همینه 

رفتن که هیچ ؛طرف شروع میکرد به چس کردن و ناز کردن ؛خودمو دکمشو میزدم ؛یک مقدار مغرور نمیتونم اجازه بدم اونی که قیافه میگیره طرف مقابله

نگیم بیخیال میشیم؛خب منطق من همینه  رفتن که هیچ ؛طرف شروع میکرد به چس کردن و ناز کردن ؛خودمو د ...

طرف بهم خیانت کرد اون خودشو گرفت چه دنیایی شده🤦🏼‍♀️😐

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

عجب😑🤦‍♀️ چقدر عوضیه طرف

خیلی

یادش رفته انگار چقد التماس کرد تا ببخشمش 

خیلی  یادش رفته انگار چقد التماس کرد تا ببخشمش

توبه گرگ مرگه

اکثرا پسرا بنظر من لب و دهنن ؛هیچوقت قلبا پشیمون نمیشن؛فقط میگن که کارشون راه بیوفته ؛پشیمونی واقعی خودشو تو رفتار نشون میده یعنی الان جوری باید رفتار میکرد که تو فراموشت بشه چیکار کرده کم رنگ بشه غم گذشته

توبه گرگ مرگه اکثرا پسرا بنظر من لب و دهنن ؛هیچوقت قلبا پشیمون نمیشن؛فقط میگن که کارشون راه بیوفته ...

حتی یه معذرت خواهی هم نکرد فکر کردم دیدم با خیانت نمیتونم کنار بیام میخواستم بهش بگم دیدم ان میشه و زود اف میشه پیامای منو جواب نمیده من حرصی شدم گفتم ببخشید اقای فلانی ک بهتون خیانت کردم 😐🙃

ی بار این اتفاق افتاد منم ی روز کامل بی خبر بودم از استرس مردم هزار بار براش زنگ میزدم فقط بوق میخورد ن کسی جواب میداد ن قط میکرد فرداش یادم اومد ب دختر عموش پیام بدم

ک خداروشکر ساعت۹دختر عموش جوابموداد گفت اتفاقی براش افتاده ک فردا شب بهم زنگ زد انقد خوشحال بودم اون لحظه یعنی کلا۳روز صبرکردم