2777
2789

من الان کلاس هفتم هستم از کلاس چهارم همش منو به خاطر نمره هم میزد کبود میشدم حتی باورتون نمیشا یه بار سیخ داغ کرد زد تو کمرم خواهش میکنم کمکم کنید دیگه به خدا ازش میترسم امروز هم قراره بره برا کارنامه دو ماهانه و من چون یه درسو خوب ندادم خیلی میترسم لطفا کمکم کنیددد😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مدیر مدرسه بگو تا باهاش صحبت کنن یا زنگ بزن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی

نمیشه جلوش زنگ بزنم اورژانس اجتماعی وگرنه میکشدم حتما

والا کلاس چهارم هم همین کار رو کردم به معلم گفتم لطفا باش حرف بزنین اونم رفت گزاشت کف دست مامانم که دخترت هی اومده میگه با مامانم حرف بزن مامانم هم بیشتر دعوام کرد😢😢😢😢

نمیشه جلوش زنگ بزنم اورژانس اجتماعی وگرنه میکشدم حتما والا کلاس چهارم هم همین کار رو کردم به معلم گ ...

خب بابات چکارس این وسط

به بزرگای فامیل بگی چطور؟

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

سیخ داغ تو کمر یه بار اینجوری زد تو هم همین کارو باهاش بکن یا به پدرت بگو بعد بگو ببین چه مزه ای دار ...

والا من که جرئتشو ندارم

تهدید هم میکنه مثلا وقتی بابام میاد میگه صدات در نیاد نفهمه 

چند بار هم بابام دیدش هی بهش گفته نکن اما گوش نمیکنه