2777
2789
عنوان

پیاده روی و بارداری

136 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها،میخوام اقدام کنم واسه بارداری این ماه،من پیاده روی خیلی دوس دارم خیلیم تند دوس دارم آیا اشکالی داره وقتی ک اقدام کردم بازم پیاده رویم تند باشه تا پریود ماه بعدی ک ببینم باردارمیشم یا نه؟اخه سیاه دونه و عسل رو هم شروع کردم ،چیکارکنم بنظر شما واسه پیاده روی تندو مصرف سیاهدونه و عسل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که بیبی چک مثبت شه ضرری نداره  کلا تا ۳۰ روز که پریود عقب بیفته و بفهمی حتی انتی بیوت ...

یعنی شما میگی هم پیاده روی تند داشته باش هم مصرف سیاهدونه عسل

سیاهدونه چه ربطی به پیاده روی داره؟

دوتاش واسه اقدام منظورم بود اون واسه گرمی رحم سیاهدونه عسل ،پیاده رویم اگه تنبلی چیزی باشه برطرف شه،کلا دوتاش گفتم تا کی ادامه داشته باشه وقتی اقدام کنم بعدش مشکل داره

دوتاش واسه اقدام منظورم بود اون واسه گرمی رحم سیاهدونه عسل ،پیاده رویم اگه تنبلی چیزی باشه برطرف شه، ...

سیاهدونه عسل رو وقتی اقدام میکنی بهتره قطع کنی عزیزم

من اینو مطمعنم

از وسط سیکل به بعد دور از جون خطر سقط داره گرمی زیاد خوردن اونم سیاهدونه عسل که بمبه 🤩❤️