2777
2789
عنوان

طلاق با بچه بخاطر خیانت شوهرم

787 بازدید | 21 پست

خانما لطفا لطفا نیاید بگید باردار نمیشدی و فلان. قبلا شوهرم بهم حق طلاق داد همه چی عالی شد و همه چی رو روال بود تا ناخواسته باردار شدم. من واقعا دل اینکه بخام سقط کنم نداشتم. الانم پشیمون نیستم. فقط الان ک دست شوهرم برام رو شده میخام از زندگیم حذفش کنم فقط بهم بگید چطور. سه ماه دیگ زایمان میکنم. بعد از اون دخترمو ب پدرش بدم؟؟ یا ببرم با خودم؟ میدونم دادگاه تا ۷ سال حضانتو ب من میده. ولی من حضانت کاملشو میخام. یا اصلا نمیخام. چون نمیتونم وابسته بشم بعد بیاد ببره من نابود بشم دوباره.  حالم خیلی بده . کسی هست با وجود بچه طلاق گرفته باشه؟ شرایط بعد از طلاق چطور بود؟

شرایط ما خانوما چقدر سخته 

لطفاً پست منم بخونید به نتیجه قطعی راجب زندگی مشترکم نرسیدم 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا ۷ سال پیش مادر و در هفته ۱ روز که اونو قاضی تعیین میکنه بایر بره پیش پدرش و بعد که به بچه بزرگ شد خودش میگه میخواد پیش مادر بمونه یا پدر و بعد قاضی تصمیم میگیره که بچه چه روزی بره میش پدرش البته این هایی که گفتم استثنا هم داره ولی روالش اینه و پدر هم موظف هست نفقه بچه را پرداخت کنه که باز اونم دادگاه میگه

اولا بعد ۷ سال میتونی حضانت کامل بگیری .. حضانت کامل زمانی داده میشد که کراهت همسرت ثابت کنی ..

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

طلاق بدترین اتفاقی هست که توی زندگی انسان ممکنه بیافته . اگر امکان سازش هست این کار رو نکنید . حضانت بچه هم از شوهرتون تقاظا کنین به احتمال قریب به یقین موافقت میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تا هفت سال کلی راهه اینم بدون شوهرت زن بگیره عمرا سراغ بچه بیاد،،،دختر هم باشه نه سالگی میاد پیشت و در ضمن الان صلاح و وابستگی بچه رو در نظر میگیرن و اینم بدون بدون بچه بی هدف و افسرده میشی ،،ب نظرم یه مشاوره برو ببین از لحاظ روحی چند چندی ،،،اینم در نظر بگیر بچه رو برداری هم کار و هم ازدواج برات سخته 

دقیقا خودمم ب همه اینا فکرمیکنم

خواهر منم داره جدا میشه . اونم منطقی‌ فکر کرد گفت یک قرون پول ندارم خونه پدرم هم خودم مهمانم و کار هم کنم کی باید بچه نگه داره از اونور شوهرش راحت چیزی ک میخواست میشه می‌ره میگرده و ..در آخر تصمیم گرفت نیاره پیش خودش و فقط ملاقات هفتگی زد و آخر هفته میان پیشش ،،،میکه هم ب کارم می‌رسم و هم منو دارن هم پدرشون رو و هم مزاحم کسی نیستیم ،،،