خانما لطفا لطفا نیاید بگید باردار نمیشدی و فلان. قبلا شوهرم بهم حق طلاق داد همه چی عالی شد و همه چی رو روال بود تا ناخواسته باردار شدم. من واقعا دل اینکه بخام سقط کنم نداشتم. الانم پشیمون نیستم. فقط الان ک دست شوهرم برام رو شده میخام از زندگیم حذفش کنم فقط بهم بگید چطور. سه ماه دیگ زایمان میکنم. بعد از اون دخترمو ب پدرش بدم؟؟ یا ببرم با خودم؟ میدونم دادگاه تا ۷ سال حضانتو ب من میده. ولی من حضانت کاملشو میخام. یا اصلا نمیخام. چون نمیتونم وابسته بشم بعد بیاد ببره من نابود بشم دوباره. حالم خیلی بده . کسی هست با وجود بچه طلاق گرفته باشه؟ شرایط بعد از طلاق چطور بود؟
لطفاً پست منم بخونید به نتیجه قطعی راجب زندگی مشترکم نرسیدم
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ جُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تا ۷ سال پیش مادر و در هفته ۱ روز که اونو قاضی تعیین میکنه بایر بره پیش پدرش و بعد که به بچه بزرگ شد خودش میگه میخواد پیش مادر بمونه یا پدر و بعد قاضی تصمیم میگیره که بچه چه روزی بره میش پدرش البته این هایی که گفتم استثنا هم داره ولی روالش اینه و پدر هم موظف هست نفقه بچه را پرداخت کنه که باز اونم دادگاه میگه
طلاق بدترین اتفاقی هست که توی زندگی انسان ممکنه بیافته . اگر امکان سازش هست این کار رو نکنید . حضانت بچه هم از شوهرتون تقاظا کنین به احتمال قریب به یقین موافقت میکنه .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
تا هفت سال کلی راهه اینم بدون شوهرت زن بگیره عمرا سراغ بچه بیاد،،،دختر هم باشه نه سالگی میاد پیشت و در ضمن الان صلاح و وابستگی بچه رو در نظر میگیرن و اینم بدون بدون بچه بی هدف و افسرده میشی ،،ب نظرم یه مشاوره برو ببین از لحاظ روحی چند چندی ،،،اینم در نظر بگیر بچه رو برداری هم کار و هم ازدواج برات سخته
خواهر منم داره جدا میشه . اونم منطقی فکر کرد گفت یک قرون پول ندارم خونه پدرم هم خودم مهمانم و کار هم کنم کی باید بچه نگه داره از اونور شوهرش راحت چیزی ک میخواست میشه میره میگرده و ..در آخر تصمیم گرفت نیاره پیش خودش و فقط ملاقات هفتگی زد و آخر هفته میان پیشش ،،،میکه هم ب کارم میرسم و هم منو دارن هم پدرشون رو و هم مزاحم کسی نیستیم ،،،