2777
2789
از خودم نباید چیزی بنویسم؟

هم میتونی عینا متن مقالات رو بیاری هم فهمتو هم توضیحات اون مقاله رو 

مثلا توی پیشینه تحقیق میگی فلانی و فلانی توی سال فلان اومدن روی فلان موضوع تحقیق کردن و به فلان نتیجه رسیدن. این میشه درک خودت از اون موضوع به همراه توضیحات اون مقاله 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم❤️ چون پایان نامم ترم بعده این تکلیف کلاسیه واسه همون هزینه زیادو گذاشتم واسه اصلیه  ...

خواهش میکنم زیبا 🧡

منم نگفتم برای شما انجام میدم 

شما فرمودین قیمت چنده منم گفتم واسه بچه های مهندسی هزینش فلان قدره دیگه شما بر اساس رشته تحصیلیتون تخمین میتونستید بزنید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میشه برای من بفرستین

بله که میشه 

یا ایمیل بدین یا توی تلگرام به همین نام کاربریم که ایدیمه پیام بدین تا براتون بفرستم 

خواهش میکنم زیبا 🧡 منم نگفتم برای شما انجام میدم  شما فرمودین قیمت چنده منم گفتم واسه بچه ها ...

نه گلم بد برداشت نکنید 😘منم میخواستم قیمتاشو بدونم ممنونم از اینکه هم سوالمو پاسخ دادید و هم کلی راهنمایی کردید😘خواستم علتشو توضیح بدم که یه وقت فکر نکنید الکی پرسیدم و ناراحت بشید😘😘😘😘😘

نه گلم بد برداشت نکنید 😘منم میخواستم قیمتاشو بدونم ممنونم از اینکه هم سوالمو پاسخ دادید و هم کلی را ...

نه راحت باش 😂♥️

😂❤️خب پس اروم شدم مرررسی🤣

ببین سوالی داشتی تلگرام پیام بده راهنماییت کنم

خوشم اومد ازت 🤦🏻‍♀️😂