2777
2789
نه دست نمیزنم اصلا فقط دردناک شده

ببین به دکترت بگو وقتی گفت طبیعی چیزیش نیست یه خورده با یه پماد که خوبه چربش کن من اون موقع برا اون بچه هام وقتی شقاق بر می‌داشت وازلین میزدم 

حالا باز با دکترت در میون بذار  ولی خب چون میگن ماساژ و تحریک مضره بهتره دستکاری نکنی من پماد ...

چشم عزیزم حتما

ممنونم ازت

اره تعریف هیدرودرم رو خیلی شنیدم

آخر همان شد که نباید میشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به دکترت بگو وقتی گفت طبیعی چیزیش نیست یه خورده با یه پماد که خوبه چربش کن من اون موقع برا اون ...

اره باید بهش بگم

دو روز پیش رفتم ها

اونموقع خبری نبود

حق داری عزیزم

منم دو بار سزارین شدم، درسته که از خدام بود که مجبور به زایمان طبیعی نشدم، اما واقعا زایمان کردن پروسه لذتبخشی نیست🤪

من سر دومی عزا گرفته بودم واسه روزهای اول نوزادداری😭خدا قوت عزیزم امیدوارم واسه‌ت همه چیز سریع و آسون بگذره. بعدا که دوتا میشن و بازی می‌کنن خیلی خوبه، من واقعا راضیم از تصمیمم

بیاکه نزدیکی بیا😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اگه سند اصل جنس👶🏻 هم به نامم می زنی 

من حاضرم تازه ۲دونه انگشتر و یه تک پوش و یک جفت گوشواره هم بهت میدم 

از این پرسودتر داریم؟ 😅

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
حق داری عزیزم منم دو بار سزارین شدم، درسته که از خدام بود که مجبور به زایمان طبیعی نشدم، اما و ...

خدای بزرگ همیشه بهترینها رو واستون بخواد عزیزم

ان شاءالله بچه هات ۱۲۰ ساله بشن😍

منم دومیه

ولی اولیم بخاطر خطای پزشکی فوت شد متاسفانه.

عیب نداره الان هم نگران نباش  کتایون منم به زایمان فکر میکنم مورمورم میشه

اره توکل بر خدا.

دیگه هر بلایی بود نازل شد اینمدت🤣🤣🤣

تو دوتا دیگم داشتی 

من تجربه سزارین نداشتم😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

آره چون داشتم میگم مورمورم میشه  اگه طبیعی بود خو تب ولرز میکردم 😃

طبیعی افتضاحه

خداروشکر قبلی هات سزارین بودن

من تا تکون میخوره قندم میفته یوضعیه اصلا