2777
2789

سلام دوستان ما تو یه ساختمون ۳طبقه زندگی میکنیم که ط اول واسه مادرشوهرمه و طبقه دوم برای خواهر شوهر و طبقه سوم هم واسه شوهرمه که هرکس هزینه ساخت طبقه خودش رو داده.حالا خواهر شوهرم طبق شو اجاره داده به ۱ خونواده افغان.ک امروز صبح دیدم خانوم یه عالمه لباس بچه رو تو رخت آویز گذاشت رو پشت بوم.اینم بگم جونم ب بالاست.از لباس پهن کردن و چیز شستن و کباب و شب نشینی و... مخارج ایزوگام و... فقط با شوهرمه.حالا به طبقه پایینی بگم حق استفاده نداره؟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم جونم به بالاست؟ معنی این جملتو نفهمیدم

به بالا خ نیاز دارم نمیتونم رفت و آمد کسی و تحمل کنم.خصوصا اینکه مدام رفت و آمد دارم خودم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲