2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما پامپرز چنده؟

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 
نه فقط داروخانه میگیره و ثبت میکنه با هر کد ملی هفته ای یدونه میدن 

وا مگه میشه 

بچه هر سه روز یه. قوطی میخوره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
عه چ جالب نشنیده بودم اونوقت دونه چند

نمیدونم الان چند شده من آخرین شیر خشک ۱سال نیم پیش ۷۰هزار آپتامیل پپتی میگرفتم چون پسرم به شیر گاو آلرژی شدید داشت پوستمون کنده میشد تا شیر خشک پیدا کنیم

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
وا مگه میشه  بچه هر سه روز یه. قوطی میخوره

خوب شما از ۳تا داروخانه تهیه کنید البته به سن نوزاد هم نگاه میکنند اگر بالای ۶ ماه باشه ۲ تا میدن 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر