2777
2789
عنوان

اگه دعاهات گیراست

124 بازدید | 16 پست

@دختر_شایسته  

برا دامادمون خیلی دعا کن دعا کن که متحول بشه در جهل و گمراهی فرو نره ...چشمهاش رو حقایق بسته و هر روز  بدتر از قبل میشه

❤❤❤

این داستان رو شنیدی 

که یه روز حضرت موسی به خدا میگه چه دعایی کنیم که براورده بشه 

خدا میگه با زبانی دعا کن که باهاش گناه نکرده باشی 

موسی میگه چجوری 

خدا میگه از بقیه بخواه که برات دعا کنن تو ک با زبان دیگران گناه نکردی 

من به این داستان اعتقاد کامل دارم 

مذهبی نیستم 

اولیای خدا هم نیستم ولی واس هرکی که دعا کردم بی نصیب نمونده 

چون از ته دلم از خدا میخوام 

خدا تو گمان نیک بندگانشه 

توی فکرو ذهن من خدا خیلی خیلی بزرگتراز حد تصوره 

بزرگترین ترین ارزوی تو کوچیکترین معجزشه 

اسمشو بگو برای سلامتیش دعا میخونم 

انشاالله حالش خوب میشه 

منظورم حال خودش و دلش 

متحول میشه  مطمئن باش 

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داستان رو شنیدی  که یه روز حضرت موسی به خدا میگه چه دعایی کنیم که براورده بشه  خدا م ...

اسمش هادی هست 

افتاده تو فرقه هااااا

کلا از یک خانواده مذهبی چرخش ۱۸۰ درجه داره 

خواهرم افسرگی شدید داره 

قبلا مشکلات مالی داشتند الان که به پول رسیدن زده زیر همه چیز به قول خودش دیگه گول نمیخورم

❤❤❤
برای نجات منو بچه هام از دست شوهذم هم دعا کن  پعا کن شرش به کسی نرسه

چشم

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
چه کمکی بکنم؟؟؟

درمورد اینکه چطور نامحسوس بدون اینکه منو بشناسن که که لو داده لوش بدم چون زندگیمو سیاه کرد امروز عقدم کرد یه ساعت بعد ولم کرد ازدواجم م مخفی از خونواده بود ۲ ساله جرات نگردم اقدام دادگاهی کنم از ترس خونوادم که مبادا ازدواجم رو بفهمن البته نامزدم خیلی خیلی ثروتمنده یعنی عمده فروش مواد مشروب چطور لوش بدم بدون اینکه بفهمن چیزی برای ازدست دادن ندارم جون عزیزت راهی هست راهنمایی کن زن بودن خیلی سخته تو هم مث خودم زنی

درمورد اینکه چطور نامحسوس بدون اینکه منو بشناسن که که لو داده لوش بدم چون زندگیمو سیاه کرد امروز عقد ...

البته طرفمم خودش معتاده و بشدت مشروب مصرف میکنه یه سوال ازت دارم آیا راسته که میگن کسیکه خودش ساقی هستش   وهمیشه دم دستشه   حتی اگرم معتادباشه  نمیمیره یاچیزیش نمیشه ؟چون نامزد من هم ثروتمنده هم مواد فروشه وهم  معتاد به مواد ومشروبه میشه صادقانه باتوجه به تجربه ای که ازدیگران دیدی جوابم بدی حواهسا

البته طرفمم خودش معتاده و بشدت مشروب مصرف میکنه یه سوال ازت دارم آیا راسته که میگن کسیکه خودش ساقی ه ...

زنگ بزن ۱۱۴ اطلاعات سپاه هست هم هویتت مخفی می مونه هم اینکه سریعتر از اطلاعات رسیدگی میکنن و بگو من ازش میترسم تا ازت پشتیبانی کنند ...

کارشون حرف نداره

❤❤❤
زنگ بزن ۱۱۴ اطلاعات سپاه هست هم هویتت مخفی می مونه هم اینکه سریعتر از اطلاعات رسیدگی میکنن و بگو من ...

واقعا آبجی جونم تجربه کردی بین دیگران دیدی اونا بخاطر پولشون پارتی دارن  دیدم چن تا دوست مامور مث برادر که همیشه تو هرکاری بااوناهستن دارن بنظرت از طریق مأمورا نفوذی نیستن؟؟؟؟