من مریضم مریضیمم ناعلاجو باعث ابرومونه میخام خودمو بکشم تاجایی ک یادمه زندگیم همش غموغصه بوده خسته شدم از حرف مردم شاید خدا اون دنیا رحمش اومد بهم واقعا اذیت میشم هروز دوس دارم مرگم برسه ولی نمیرسه و بدتر میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیماریت باعث بی آبروییه ؟ مثلا یک چشم نداری یا کچلی یا کری یا دندونات ریحته دیگه، اینا که همه ...
تو تایپیکش زده سرطان 😔 اسی خدا دوستت داره به خدا دوستت داره باورش داشته باش خوبه خوب میشی من هرروز واسه عزیزام دعا میکنم اسمتو بگو هرروز به یادت دعا میکنم
چرا عزیزم مگه چته بشاش تو حلق هرکی حرف مفت میزنه تو خودتو دریاب خدارو چه دیدی ش ...
چجور با این وصعیت ک نمیتونم دو قدم راه برم دستمو بیارم بالا انگشتمو خم کنم،من چندسال سرطان داشتم درگیر بودم خانوادمم پدرمادرم اون خداروشکر بهتر شد الان ی ماهه اسکن استخوان گرفتم کل مفصلام درگیره روماتیسمه از انگشتم تا گردنم😔
سرطان خونم خوش خیمه ولی رومانیسم مفصلی شدید دارم کلا مفصلام داره کج میشه
خوب میشی تغدیتو درست کنی گرم نگه داری خودتو نزاری پیشرفت کنه اون قسمتایه مفصلتو عمل میکنن درست میشه امید داشته باش خدا وقتی حواسش به یه مورچه هست پس تو که عزیزشی مطمعن باش رهات نمیکنه
علائمم سوزش شدید مفصلو بعد ی مدت صدا دادنو خشک شدن مفصله،من از مفصلا بزرگم رانو زانوم شروع شده مچ پا و ارنجو اینا همه ضعیف شدن و انگشتامم داره کج میشن کم کم هرداروییم استفاده کردم بهم جواب نمیده خیلی شدیده