2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمککک پسرم اصلا حالش خوب نیست😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از همتون بچه ها الان خوابید هرکار کردم آب نخورد حالت نشسته خوابیده میترسم درازش کنم تو خواب ...

دراز بکشه ولی به پهلو 

چهار قل رو حداقل بخون و فوتش کن به صورتش 

شاید چش زدن به بچه وان یکاد بخون براش 

اسهالشم همش آب آب بود احساس میکنم قلبم داره میترکه اینقد دلم برا این بچه سوخت که نگو اینقد ترسیده ...

معدش اذیت بوده تو خواب ترسش شاید از حال بدش بوده  حتما بخون چهار قل و قران کوچولو یادت نره بذار زیر سرش

کلا از وقتی دنیا اومده همش احساس میکنم معدش اسید داره ماستم میخوره همینجوری میشه شما کسی رو میشناس ...

آره خودم اسید معدم بالاست تو بچه ها هم هست 

دو تا عرق گیاهی هست بهت میگم اون دوتارو میدی بچه خوب میشه الان نه وقتی کاملا حالش خوب شد بهت میگم 

اصلا نباید بهش چیزای اسیدی بدی 

مثلا ماست و نارنگی و مرکبات ترش و دوغ و... اگر هم دادی در طول روز اونم خیلی کم 

به هیچ عنوان شب ها نده بعد ساعت هفت اصلا چیزای ترش نده چون تو خواب تا صبح اسید معده معده رو خراب میکنع 

آره خودم اسید معدم بالاست تو بچه ها هم هست  دو تا عرق گیاهی هست بهت میگم اون دوتارو میدی بچه خ ...

باید همیشه مصرف کنه؟

آره قبلا یه دکتری بهم گفت اسید معدش بالاست

دکتر متخصص اطفال بود