2777
2789
عنوان

قرص لاغری آلفا اسلیم

162591 بازدید | 210 پست

سلام دوستان عزیز در مورد قرص آلفا اسلیم و ادیوس گلد تجربه شخصی مو میخواستم باهاتون به اشتراک بذارم.

من سال ۹۶ عروسیم بود مجبور بودم وزن کم کنم قرص ادیوس رو بهم معرفی کردن خیلی گشتم تا اصلشو پیدا کنم خدا خیرشون بده من یک ماهه ۱۰کیلو وزن کم کردم همه تعجب میکردن شده بودم ۶۵کیلو قدمم ۱۶۷هستش

بعدش ازدواج و مهمونیا و دور همی ها من در عرض یک سال شدم ۷۸ کیلو رفتم باشگاه و رژیم و اینا ولی فقط ۳کیلو کم کردم واقعا خسته شدم بعد رها کردم تقریبا تا چند هفته قبل که رفتم پیش همون شخص که قرص ادیوس بخرم 

گفتن الان دیگه پیدا نمیشه و آلفا رو توصیه کردن اومدم کلی تحقیق کردم آخر سر آلفا خریدم.

قبل مصرف بردم آزمایشگاه موادشو چک کردیم که مخدر نداشته باشه.

الان سه هفتس که من میخورم وزن شروع دوره ام ۸۸ بود الان سه هفته ای شدم ۸۲

وزنم که اومده پایین حتی من ۲سایز کم کردم واقعا عالیه هیچ عوارضی هم نداره یه ذره فقط بیخوابی داشت هفته اول.

عذر میخوام طولانی شد.انشالله شمام نتیجه بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آلفا اسلیم میخورم با کلی تحقیق😍فقط روز اول ۲۴ ساعت نخوابیدم،انرژیمم زیاد میکنه منی که تنبل بودم الان هر روز انقدر انرژی دارم که کل خونه رو میسابم با بچم کلی وقت میگذرونم 

اشتهامم صفره صفر شده،در کل عاشقش شدم 👌

من تو آزمایشگاه کار می کنم و بهتون بگم ۹۰ درصد این قرصای لاغری توش شیشه داره، اصلا سمتشون نرید، من یه پک کامل از این قرصا جمع کردم حیف که الان دیر وقته وگرنه یه عکس ازشون میذاشتم تا ببینید با چه بسته بندی های شیک و قشنگ و با انواع برندای خارجی پخش میشن تو جامعه

منم آلفا اسلیم میخورم با کلی تحقیق😍فقط روز اول ۲۴ ساعت نخوابیدم،انرژیمم زیاد میکنه منی که تنبل بودم ...

توش شیشه داره، شک نکن.... از علائم شیشه همین بی خوابی ، تپش قلب، احساس سرخوشی و فعالیت زیاد هست

توش شیشه داره، شک نکن.... از علائم شیشه همین بی خوابی ، تپش قلب، احساس سرخوشی و فعالیت زیاد هست

نه عزیزم شیشه نداره بیخوابیش واسه قهوه ی سبزیه که تو ترکیباتش هست که چون تاحالا نخورده آدم اولین بار بیخوابیش به چشم میاد بعد اوکی میشه

انرژی زیادم واسه اینه که متابولیسم و سوخت و ساز بدن رو زیاد میکنه اونم باز به واسطه ی گارسینیا،کافئین و …که داره

علائمش با مصرف شیشه ممکنه شبیه باشه ولی شیشه نداره توشون 

ببینید ‌کاهش وزن و اندازها و حجم سایزهای استایل در خانم ها بستگی ب وزن و سن و هورمونی و ژنتیک و مراقبت پزشکی و روزمره ها مشکلات و استرس داره که کلا متفاوتن باهم هستن بهترین رویه رعایت موادغذایی و ورزش منظم که باعث تعقیرات کالری روزانه بشه پیاده روی روزانه منظم و باشگاه و کلاس های رقص و اموزش های فراگیری خیلی تاثیر در روند استرس و روزمره ها خانم ها در هورمون ها بشه  و به هیچ وجه هم خانم ها اصلا رژیم های مدرانه و قرص و کپسول رژیمی و   چن روزه و پیکر تراشی و پروتز و کوچیک کردن معده نداشته باشن عوارض سنگینی جا میزاره  بهترین رویه رعایت موادغذایی و ورزش منظم که باعث تعقیرات کالری روزانه بشه پیاده روی روزانه منظم و باشگاه و کلاس های رقص و اموزش های فراگیری خیلی تاثیر در روند استرس و روزمره ها خانم ها در هورمون ها بشه خودم مربی فیتنس و تحصیل رشته تربیت بدنی دارم کامل عنوان کردم

نه عزیزم شیشه نداره بیخوابیش واسه قهوه ی سبزیه که تو ترکیباتش هست که چون تاحالا نخورده آدم اولین بار ...

اگه تهرانی و میخوای مطمئن بشی یه نمونش رو واسم بیار تا بهت یه ساعت میگم چه خبره توش، چن تا الفا اسلیم با بسته بندی خارجی بهت نشون بدم تا حرفم رو قبول کنی