2777
2789

۸ روزه از پریودیم میگذره ، دو روز پیش بی بی مارک روژان گذاشتم اما منفی بود ، ولی پریود نشدم و ترشحات تخمک گذاری دارم نه ترشحات آخر سیکل ، سر سینه ام هم یکم درد میکنه 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، من

عزیزم چه علائمی داشتی که رفتی آزمایش ؟ 

بی بی چک منفی رو دیدم اصلا انگار دنیا رو سرم خراب شده 😢

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
از موعد بگذره  بی بی چک منفی باشه  باردار نیستید

برا من ۲۰ روز گذشته بود اما بی بی چک منفی بود منم تنبلی تخمدان داشتم زیاد پیگیر نشدم گفتم حتما باز بخاطر همونه ک عقب افتاده اما وقتی دکتر برا خاطر جمعی فرستادم ازمایش مثبت بود😃

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

منم سر دخترم بی بی چک اصلا جواب نداد همش منفی اما رفتم ازمایش مثبت بود😃

عزیزم چه علائمی داشتی رفتی آزمایش دادی ؟ 

عزیزم چه علائمی داشتی که رفتی آزمایش ؟  بی بی چک منفی رو دیدم اصلا انگار دنیا رو سرم خراب شده ...

ترشحات شیری رنگ، درد سینه ، نفخ و سوزش معده، درد پریودی، سر موعدمم سه روز لکه بینی داشتم، 

ازمایش بده، انشاالله بارداری

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
عزیزم چه علائمی داشتی رفتی آزمایش دادی ؟ 

من هیچ علائمی نداشتم هیچی . فقط فکر کردم بخاطر تنبلی تخمدان عقب انداختم چون من سابقه سه ماه عقب انداختنم داشتم

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

برا من ۲۰ روز گذشته بود اما بی بی چک منفی بود منم تنبلی تخمدان داشتم زیاد پیگیر نشدم گفتم حتما باز ب ...

احتمال داره به خاطر تنبلی تخمدان بی بی منفی میشده؟ 

چه ذوقی کردی😊 برا منم دعا کن به خدا که بریدم دیگه 

ترشحات شیری رنگ، درد سینه ، نفخ و سوزش معده، درد پریودی، سر موعدمم سه روز لکه بینی داشتم،  ازم ...

من ترشحات تخمک گذاری دارم که اصطلاحاً میگن ترشحات تخم مرغی ، شما هم از این ترشحات داشتین؟؟

من ترشحات تخمک گذاری دارم که اصطلاحاً میگن ترشحات تخم مرغی ، شما هم از این ترشحات داشتین؟؟

نه من ترشحات سفید و رقیق داشتم ، مثل شیر

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....