2777
2789
عنوان

امشب واقعا دلم شکستههه😭حاجت دارا بیاین برا هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 163 پست
@ببوری     @خانمحاجآقا    

سلام گلم ممنون ک تگ کردی خدا یادت کنه مرسی 

انشاالله بحق آبروی حسین هرچی از خدا میخای خدا بهت بده الهی آمین خدا بهترین ها رو بزاره جلو پات 🌺💓

انشاالله بحق مولا علی هرکسی ت تاپیک هست مشکلش حل بشه خدا بهش نگاه کنه الهی آمین 

انشاالله تمام رفتگان و شهیدان از این صلوات ها و دعاها بهرمند بشن الهی آمین 

برا سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 🌺❤️

خدا انشاالله ب واسطه دعای شما منم عاقبت بخیر و ب آرزوم برسم الهی آمین برام دعا کنید ممنونم اجرتون با آقا امام زمان

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mamanyasnajoooooon    

سلام عزیزم ان شاالله هرچه زودتر مشکلت حل بشه 🤲

آیه الکرسی میخونم و صلوات میفرستم 🌹

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@جان_و_جهانم     @دردونمه     @booooooo     @تاپ_تاپ_خمیر &n ...

ممنونم گلم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
@امام_رضاجانم     @نخودچی1403     @دختر_رئالی     @آوا_هسدم ...

برای حاجت روا شدن خودت و استاتر و بقیه اعضا تایپیک ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم 🫂♥️🌹

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
@oمادرانهo      ا ‍  خیلی به دعاهای همتون محتاجه  اللهم صل علی محمدوآل مح ...

مرسی ابجی مریض شدم دوباره از دیروز زیرپتو ام سرماخوردم  خدا یادت کنه ک بیادمی واقعا محتاج دعام از تهه دل هرجا دعا بود بگو دعام کنن 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
@جان_و_جهانم     @دردونمه     @booooooo     @تاپ_تاپ_خمیر &n ...

حاجت روا بخیر بشی نازنین 

دعا میکنم انشالله همه دوستان به حاجت دلشون برسن 🤲💖

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم از ته دل برات آرزوی شادی و حاجت روایی میکنم. ان شاءالله با خیر و صلاح خداوند، حاجت روا بخیر بشی. ۵تا صلوات به نیت ۵تن آل عبا علیهم السلام میفرستم برات

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
مرسی ابجی مریض شدم دوباره از دیروز زیرپتو ام سرماخوردم  خدا یادت کنه ک بیادمی واقعا محتاج دعام ...

عزیزم  الهی که زودتر خوب شی. همیشه به یادتم.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا