بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا انتظار داشت شروع کننده هر چیزی من بااشم البته خیلی مغرور و متکبر بوود،اصلا واسش مهم نبودم،،ضربه روحی خیلی خوردم از طرفش همین الان هم که چندماهه تموم شده این رابطه هنوزم اذیتم میکنه چه شبایی که گریه نکردم،، من دل نفرین ندارم ولی دعا کردم دلداده یکی مثل خودش بشه🙂
شاید خیلی حرفها گفته بشه، و خیلی حرف ها نوشته بشه...اما یه چیزایی تو دل آدم میمونه یه چیزایی به دلِ آدم...
اخه حس میکنم پارتنر من یکم اینطوریه توروخدا بیشتر توضیح بده دقیقا شروع کننده چه کار ها ...
مثلا اشتباهاتشو قبول نمی کرد ،،زیر بار نمیرفت درصورتی که حق بامن بود،،به من میگفت از حاضر جوابی هات خوشم نمیاد منم در جواب حرفای خودشو پس میدادم خیلی بد اخلاق و انق بود،فقط از این رابطه یچیزی فهمیدم اینکه اگر کسی بخوادت واسه داشتنت ریسک نمیکنه،من در آرزوی یکشاخه گل یه عزیزم گفتن بودم ولی دنیاامون خیلی فرق داشت چیزایی برای من مهم بود که واسه اون بی اهمیت بود از همه مهمتر خانواده خیلی مهمه از اون دسته افرادی بود که تا اینکه مامانشون بهشون یچیز میگه دیگه اون حرف رو باااید صددددد باااار برای من بگه،اصلا اوضاعی بود این بشر،،همیشه میگم خدااایاا خیلی ممنون که منو ندادی به این بشر واقعاا دلم برای کسی که میره پیشش میسوزه،البته دختراا همیشه کورن فقط ظاهر بچه رو میبینن وقتی هم از درونشون باخبر میشی تا دیگه دیره.
شاید خیلی حرفها گفته بشه، و خیلی حرف ها نوشته بشه...اما یه چیزایی تو دل آدم میمونه یه چیزایی به دلِ آدم...