سلام خانما من دوتا پسر دارم حالا چندوقته فهمیدم که سومی رو باردارم و تو سونو مشخص شد که اینم پسره، راستش واقعا عز اولین بازداریم تا حالا اصلا برای منو همسرم جنسیت مهم نبود واقعا بچه ی سالم و صالح میخوام، اما همه ی دوست و آشنا تا منو میبینن حرف رو میکششونن که پسر خوب نیست و کاش خدا بهت یه دار میداد، حتی مادرشوهرم گفت کاش ازین سه تا بچه هات یکیش دختر میشد! خواهرم همزمان با من دختر بارداره ، خالم تو جمع گفت خوب شد بچت دختر شد چون من هم دختر دارم هم پسر میدونم دختر شیرین تره! زنداییم بهم گفت ایشالا بعدی رو دختر بیار ، گفتم نه همینا بسمه ، گفت بیار من نگه میدارم، گفتم شما میخوای نگه داری بیا کمک این سه تا رو نگه داریم، گفت ببین راستشو بگم من پسر دوست ندارم تو پسر داری اگه دختر بزایی میذارم رو سرم 😐 خوب به یه مادر که باردارم هست این حرفا بد نیست؟ چی بگم که دهنشونو ببندن؟ من تا به حال رفتاری نکردم که پز بچه هامو بدم اما دلم میشکنه به اونا چه ربطی داره که تو کار خدا هم دخالت میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم لازمه یه جواب در خور بدی بگو بچه ها یه جنس باشن بیشتر بدرد هم میخورن خوشحالم که سه تا رفیق هم میشن خداروشکر خدا صلاحمو بهتر میدونه تا خلق خدا
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است