2777
2789

سلام خانما من دوتا پسر دارم حالا چندوقته فهمیدم که سومی رو باردارم و تو سونو مشخص شد که اینم پسره، راستش واقعا عز اولین بازداریم تا حالا اصلا برای منو همسرم جنسیت مهم نبود واقعا بچه ی سالم و صالح میخوام، اما همه ی دوست و آشنا تا منو میبینن حرف رو میکششونن که پسر خوب نیست و کاش خدا بهت یه دار میداد، حتی مادرشوهرم گفت کاش ازین سه تا بچه هات یکیش دختر میشد! خواهرم همزمان با من دختر بارداره ، خالم تو جمع گفت خوب شد بچت دختر شد چون من هم دختر دارم هم پسر میدونم دختر شیرین تره! زنداییم بهم گفت ایشالا بعدی رو دختر بیار ، گفتم نه همینا بسمه ، گفت بیار من نگه میدارم، گفتم شما میخوای نگه داری بیا کمک این سه تا رو نگه داریم، گفت ببین راستشو بگم من پسر دوست ندارم تو پسر داری اگه دختر بزایی میذارم رو سرم 😐 خوب به یه مادر که باردارم هست این حرفا بد نیست؟ چی بگم که دهنشونو ببندن؟ من تا به حال رفتاری نکردم که پز بچه هامو بدم اما دلم میشکنه به اونا چه ربطی داره که تو کار خدا هم دخالت میکنن

خیلی ناراحتم😔

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بی خیال مردم اگه بچه هات دختر بودن برعکس اینارو بهت می گفتن 

حرف مردم باد هواس اهمیت نده با پسرات عشق کن لذتشو ببر

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشون کن بهشون بگو صلاحمو خدابهتر میدونه خودمو وخودشون وهمسرم درپناه خداییم نیازی ب نظرتون ندارم اظهار شکایتم نکردم که بخواید دلسوزی کنید ...

خداروشکر من ازدواج کنم هیچکی ندارم ب جز خونوادم..... که بخوان حرص بدن ادمو .....که اونم حرص نمیدن (خونوادم)واقعا خجالت اوره زن حامله رو حرص بدن ترس ازخداندارن ایا؟؟؟

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

منم سه تا پسر دارم.ولی خب انصافا خیلی دوست داشتم حداقل یکیش دختر بود

به منم میگفتن.همسایه هام حتی میگفتن.یا میگفتن بیچاره فلانی ما همش به تو فکر میکنیم.

گاهی محبت طرف از صد تا حرف منفی بیشتر ادمو ناراحت میکنه.اهمیت نده.چند سال دیگه پسرات بزرگ میشنو باهاشون کیف میکنی.

کلا همه فامیلا این جورین عزیزم اصلا محل نده همیشه مردم دهنشون بازه تا حرف اضافه بزنن اگه سه تا بچه هات دختر بودن باز میگفتن این دختر میزاعه فقط پسر نداره از این چرت و پرتا ، فقط با بچه هات خوش باش به حرف هیچ کسم اهمیت نده 😉😉

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

اهمیت نده و با لبخند بگو من جونم واسه پسرام درمیره 

و دیگه هیچی نگو و چهره ات رو سرحال و شاداب نشون بده 

دیگه خودشون از حسادت دق میکنن وقتی میبینن به یه وَرت نیست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

باید میگفتید یکی سه تا دختر میاره بهش میگید چرا میاره کاش پسر بود 

یکی سه تا پسر میاره میگن کاش دختر بود

یکی سه تا بچه میاره میگم میخواست چیکار

یکی یکی میاره میگن یکی کمه 

همیشه حرف برای زدن زیاد دارن 

مهم اینه خدارو شکر کنید از داشته هاتون و لذتشو ببرید و درست تربینشون کنید

بگید انشاالله سه تا عروس میگیرم از دخترم هم بهتر 

مردم فقط دلشون میخواد ناراحت کنن منم همکار قدیمیم زنگ زده میگه اینا رو بذار کنار مثل من یه دختر بیار همدمت شه هی میگم نمیخوام بچه باز تکرار میکنه حقیقتش منم ناراحت شدم گفتم من خیلی از جنسیت بچه هام راضیم دو تا پسر دارم باهم دوستن پشت همن باهم تنها میذارم خیالمم راحته البته حرف دلم بود اما دوست نداشتم بگم اونقدر میگن و میگن ادم رو مجبور میکنن وگرنه بچه نعمته چه فرقی میکنه

مگه بچه پز داره؟  بگو اتفاقا خیلی هم خوشحالم برا پسرام

نه واقعا پز دادن نداره، خاله ی شوهرم گفت ایشالا بعد از زایمانت بازم میاری منم خندیدم گفتم مگه من ماشین جوجه کشیم بسمه توروخدا، برگشت گفت نه دختر لازمه بیاری پسر بدرد نمیخوره من خودم ۶ تا پسر دارم ولی یدونه دختر ندارم مفت نمیارزه!

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸