2777
2789

می خواهم اقدام بکنم، ولی دلم می خواد تا قبل از اون،کارهایی که بعدا حسرتش را می خورم را کرده باشم که چیزی تو دلم نمونه.به نظرتون چه کارهایی را بکنم .لطفا هر چیزی که به ذهنتون میرسه یا تجربه اش را دارید را بهم بگید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسافرت ، رقص وورزش، با شوهرت بیشتر وقت بگذرون و ... هرچند خودمم هنوز بچه ندارمو و این کارا رم انجام ...

دقیقا. مسئله من اینه که من شوهرم دائم سر کاره و شبها که میاد عملا داغونه،حتی روزهای تعطیل هم سر کاره،اصلا وقت نمی کنیم مسافرت و تفریح کنیم.

وا مگه قرار بعد دنیا اومدن بچه حسرت بکشی منم میخوام اقدام کنم..دارم خونه تکونی میکنم چون بعد باردا ...

آره بابا،من خواهرم بعد از نه سال که همه کارهاش را کرد و مسافرتاش را رفت و .... و واقعا دیگه منتظر بچه بودند، الان بعد از بچه دار شدنش احساس ناکامی داره.

خدا لعنتشون کنه، مملکتی درست کردن که زن و شوهر باید  شبانه روز سگ دو بزنند، آخرش هم به جایی نمی ...

آره بخدا یادم نمیاد آخرین بار کی باهم رفتیم بیرون😐😐😐

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]