2777
2789

باهم کم کم اشنا شدیم حالا داریم راجب خودمون باهم حرف میزنیم ولی من نمیدونم چی بگم

مثلا میخوام بگم من با ریتم موسیقی موهای تنم سیخ میشه بشدت عاشق حیوونام و روحیه م شبیه یه دختر بزرگسال نیس کودک درونم خیلی بیش از حد بیداره

من نسبت به همه چی حساسم زود گریم میگیره و عاشق نقاشی کشیدنم و میتونم هر چیزی رو به یه شخصیت یا تصویر تبدیل کنم

به این ویژگیا چی میگن؟😐

چی باید بگم راجب خودم که تو چند کلمه خلاصه بشه؟

کمکم کنین🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا لازم نیسن  شما برای خودت ویژگی تعریف کنی، بهترین راه شناخت اینه که شما در مورد تجربه هات ، چیزایی کا دوست واری حرف بزنی کامل نه خلاصه، اون طرفت هم همینطور و اینجوری همدیگر را بشناسید، مثلا اینکه شما حساس هستید، لازم نیست بگید من حساس هستم، همین که روشن و روراست در مورد احساسات و اتفاقات روزمره ات حرف بزنی طرف میفهمه شما روحیه ات حساس هست

واااا اینا چیه میخوای بگی!؟ بگو هدفت از ازدواج چیه (اگه ازدواجیه) زندگی متاهلی موفق از نظر تو چه و ...

راجب ازدواج حرف نمیزنیم

همکارمه میخوایم فقط تازه باهم یه کوچولو بیشتر اشنا شیم

اصلا لازم نیسن  سما برای خودت ویژگی تعریف کنی، بهترین راه شناخت اینه که شما در مورد تجربه هات ، ...

اخه نمیخوام زیاد حرف بزنم اونم یه شخصیتی داره که خیلی کم حرفه من میخوام تو چندتا کلمه خلاصه بگم

سعی کن اون بیشتر حرف بزنه خودت مفید مختصر باش زیادم پیگیرش نباش مرد جماعت از وابستگی زن فراریه

منم قصدم همینه نمیخوام اصلا زیاد حرف بزنم در عین حال هم بهش بگم که چه شخصیتی دارم

زیاد حرف زدن منظورت وراجی یا میخوای سکرت بازی در بیاری؟

نه اون خیلی کم حرفه من نمیخوام بشینم با جزئیات از خودم بگم که من فلان و فلان و فلانم میخوام در حد دوسه تا کلمه این خصوصیاتمو بگم که نگه وای چقد از خودش حرف میزنه

نه اون خیلی کم حرفه من نمیخوام بشینم با جزئیات از خودم بگم که من فلان و فلان و فلانم میخوام در حد دو ...

متناسب با هم حرف بزنید اون ساک بشینه تو هی حرف بزنی، تجربه من اینه که آدما بهتره روی خودشون صفت نزارن  مثلا تو میگی من اجتماعی ام، شما یه تعریفی داری بر اساس  فید بکی که خانواده و دوستات دادن ، حالا مثلا اون در يه فضایی بزرگ شده که آدما ده برابر شما روابط اجتماعی گسترده داشتن، بعد یه کم میگذره میگه کجای تو اجتماعیه اصلا،