2777
2789

اگه پسری پاسپورت امریکا داشته باشه ولی ساکن ایران باشه میتونه بعد از ازدواج واسه زنشم که توی ایران زندگی میکنن پاسپورت امریکا بگیره یا نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید درخواست ویزای ازدواج بدید . بعد بررسی بهتون ویزای مدت دار میدن و بعد چند سال خودتون میتونید پاس ...

یعنی اگه حتی نرم آمریکا هم بهم پاسپورت میدن یا باید چندسال برم اونجا زندگی کنم ؟

یعنی اگه حتی نرم آمریکا هم بهم پاسپورت میدن یا باید چندسال برم اونجا زندگی کنم ؟

باید ایشون برن امریکا از اونجا درخواست ویزای ازدواج یا الحاق به خانواده بزنن بعد به شما ویزای مدت دار میدن ‌طی اون مدت باید محل سکونتتون امریکا باشه بعدش میتونید پاس بگیرید و بعد گرفتن پاسپورت دیگه حساسیتی روی اینکه کجا زندگی میکنید نیست 

اول ویزا و اقامت موقت، بعد اقامت دائم و بعد پاسپورت...در ضمن حتما هم باید ساکن آمریکا باشند در طی این پروسه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم