2777
2789
عنوان

عروسی

125 بازدید | 22 پست

ببینید عروسی پسر عموم ۲.۳ماهه دیگس بعد من موهام تقریبا تا نزدیک معدمه تا ۲.۳ماهه دیگه تا کمرم میرسه بعد بنظرتون اگه موهامو باز بزارم بدون شال بده؟اینطوری هم نیستم که خیلی مذهبی طور باشم یا اینکه بی روسری جلوی پسرامون باشم ولی این عروسیه و می‌خوام نپوشم

چی بگیم ما الان خودتون میدونی.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم ما الان خودتون میدونی.

نه به نظرتون بده اینطوری یا نه 

آخه ی چیزیه که عادی شده چیز خیلی غیر قابل قبولی نیست ولی خودم ی جورایی روم نمیشه ولی اونطوری هم نیستیم که رودربایستی داشته باشیم با هم راحتیم 

اگه موهاتو اتو میکنی یا کراتینه هست  مرتب باشه اره وگرنه ک ن خیلی زشت میشه

آره این خیلی مهمه

بعدشم بستگی به اقوامتون داره خب اگه براشون عادی نیست بده

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
آره این خیلی مهمه بعدشم بستگی به اقوامتون داره خب اگه براشون عادی نیست بده

بنظر من ک حالا ما خودمونم همینیم زیاد معتقد نیسیم ولی تو عروسیا ... من ک همیشه ی شال میندازم رو سرم حس بدی بم میده گردنم مشخص باشه😑

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

آره این خیلی مهمه بعدشم بستگی به اقوامتون داره خب اگه براشون عادی نیست بده

نه اینطوری نیستن که کاری داشته باشم راحتیم ولی منم که مثلاً نوجوون طوری ام ۱دختر عمه دارم شوهر کرده و خواهر همین پسر عموم که اونم ازدواج کرده فقط منم بقیه هم بچه اند

بنظر من ک حالا ما خودمونم همینیم زیاد معتقد نیسیم ولی تو عروسیا ... من ک همیشه ی شال میندازم رو سرم ...

اره اینم هست منم ۷.۸ ساله عروسی نزدیک نداشتیم و من بچه بودم ولی الان نمیدونم واقعاً چه کنم