2777
2789
عنوان

بعدطلاق زندگی با خانواده سخته..

262 بازدید | 23 پست

دیدگاه بهت مثل شکست خورده ای که مایه خجالتی هستی...

یه نفر عروسی کنه یابچه داربشه تواولین نفری هستی که ب چشم میای..

اختلاف نظرات..وسلیقه هات مثل سوزن میره توچشم خانواده و میگن همینطودی بودی ک طلاقت دادن..

بدتراینکه خدا نکنه پدریا مادر متعصب داشته باشی...چپ وراست آماجه نیشو کنایه هایی...چقد سکوت کنم..وحرفی نزنم...بزنمم میشه بحث...بدبرمبگردن میگن عاق والدین میشی..چون حرمت نگه نداشتی...چقد این حرفو شنیدم...مخصوصا مادرم...روزی نیست ک حرف بارم نشده باشه...همیشه میگه توباما بحث میکنی توروی ماوامیستی عاق میشی...ی حس عذاب وجدان بد یقو میگیره......بابا من ازسنگ نیستم ک.....من انقد توهین شنیدم یجا حرف خوب نشنیدم..دلم شکست...

دلم نمیخواد بخودم برگردم ببینم سراین بحث ها شخصبت خودم زیر سوال بره..

آرزومه که ازخونه دورباشم..

برام دعا کنین..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمی که انقدر عاقل و بالغ بوده که ازدواج کرده باید مستقل هم باشه که یه وقت جدا شد برنگرده مجدد با خو ...

مالی مستقلم..اما ب خاطر تعصبات خانواده نمیتونم جداباشم..اما برنامه دارم ک بتونم جدابشم...دعاکنین برنامه ام درست بشه..

عزیزم خیلی سخته :( من نمیدونم چرا آدما نیش و کنایه میزنن. فقط میتونم بگم سعی کن بیرون از خونه فعالی ...

خبلی سخته..

این عذاب وجدان..خیلی بده....هروز نیش وکنایه....حرفی نزنم رسما میشینن فرق سرم...بزنم میشه نارصایتی خانواده...تنها چاره دور بودنه...

خدایا درست کن دوربشم...این مصلحت ترین راهه درست ترین راهه..

خبلی سخته.. این عذاب وجدان..خیلی بده....هروز نیش وکنایه....حرفی نزنم رسما میشینن فرق سرم...بزنم میش ...

عزیزم عذاب وجدان واسه چی؟ اجازه نده افکار بقیه باعث بشه تو احساس گناه کنی 

متاسفانه اگه پیش آدمای سمی باشی به مرور زمان طرف خودش از نظر روحی ضعیف میشه میگه نکنه اشتباه مردم احساس گناه کم شدن اعتماد بنفس 

واقعا خیلی خوبه که مستقل مالی هستی کمتر اذیت میشی ولی بازم سخته ایشالا که اتفاقات خوبی برات بیوفته راحت شی🥺

عزیزم🥺خانوادت مخالف طلاقت بودن؟  دوخط اولت یه چیز درونیه ولی واقعا هیچکس  بعد ازدواج یاب ...

خانواده من اینطوری ان...دلم نمبخواد دیگه این حرفا و حسارو بشنوم و خیلی دلم میخواد برم...دور...شهردبگه..🤲🤲🤲🤲