2777
2789

۲۵ سالمه و اولین باره که بعد از ازدواجم میخوام برای بارداری اقدام کنم.

بنظرتون چیکار کنم که بارداری خوبی داشته باشم؟

اینم بگم ک قصد دارم بهار ۴۰۳ اقدام کنم ولی از الان میخوام بدنم اماده باشه

مثلا ورزش کنم؟ چه رژیم غذایی بگیرم ک مفید باشه؟و...

خلاصه اگر تجربه ای دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بزارید

برو دکتر زنان چکاب کامل بده و بعد برو دندون پزشکی 

اگر اضافه وزن داری با ورزش و رژیم متعادل کم کن 

اسید فولیک هم شروع کن بخور سه ماه قبل اقدام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکترزنان برید تخمدان و رحمتون بررسی کنن،ازمایشات رو براتون بنویسن

اسید فولیک،ویتامین دی، امگا۳

خیلی مهم هستن براتون بنویسن مصرف کنید

دندانپزکشی برید

اضافه وزنم کم کنید

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم.

اول از همه بنظرم برو باشگاه تا بدنت قوی بشه و توی بارداری کمتر خسته بشی.

آزمایش های قبل بارداری هم که روتینه دکتر زنان برات مینویسه.اگه خدایی نکرده چیزی کم باشه بهت دارو میده ولی سه ماه قبل اقدام فولیک اسید حتما بخور

من ویتامین d هم میخوردم در کنارش تغذیه هم رعایت میکردم.جایی که دود قلیون بود حتی رد نمیشدم😅

ماه قبل اقدام هم اگه خواستی پسر باشه گرمی زیاد بخورید و سردی هارو حذف کنید.

درکل به خدا توکل کن ایشالله بسلامتی مامان بشی🥰

منم دقیقا مثل شمام و میخوام فروردین اقدام کنم 

تاحالاهم اقدامی نداشتم 

من دکتر رنان رفتم چکاپ دادم گفت عفونت ندارم 

پاپ اسمیر نوشت برام جوابش هنوز نیومده 

سونو هم برام نوشت گفت روز۱۳ام دورت برو بدش

و یه سری ازمایش اوناهم گذاشتم تا با سونو برم بدم 

قرص هم فولیک اسید۱و‌ویتامین د۳برام نوشتن

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

منم دقیقا مثل شمام و میخوام فروردین اقدام کنم  تاحالاهم اقدامی نداشتم  من دکتر رنان رفتم ...

منم دکتر همینو بهم گفت اما یادم رفته روز چهاردهم دوره یا سیزدهم؟

خدایا در همه حال به تو توکل میکنم   
منم دکتر همینو بهم گفت اما یادم رفته روز چهاردهم دوره یا سیزدهم؟

۱۳ام برو گلم 

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

من میترسم تنبلی یا کیست داشته باشم با این که علاعم هیچ کدومم نذارم😂