2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم کورتون نباشه یه چیز دیگه داره، کورتون داشته باشه یهو باد میکنن

ببین یه پودری مصرف میکردم بعد اشتهام میاوورد درحدی که تو یروز پنج تا دونه نون میخوردم با غذام ولی چاق شدم ولی یدفعه قطعش کردم دوباره لاغرشدم البته استرس زیادهم دارم وفکرمیکنم بی اشتهاییم ازاسترس سونوگرافی وازمایش هم رفتم که بفهمم ایاپودر بهم ضرری رسونده یا نه ولی شکرخدا مشکلی نداشتم البته یکسال استفادش کردم

یه دوره زیاد نیست دفع میشه ولی اینی که تو خوردی کورتون داشت چون این حجم از اشتها طبیعی نیست دخترم مربیش تبلیغ کرد بخور از خارج میارم واصله وقتی دو سه هفته خورد اینقدر حریص شده بود سر سفره ما تعجب میکردیم خودش خسته  شد ول کرد الان عادیه، پودر برای اقایون سر سینه رو بالا میاره با بازو وبرای زن خیلی بد فرم میکنه

یه دوره زیاد نیست دفع میشه ولی اینی که تو خوردی کورتون داشت چون این حجم از اشتها طبیعی نیست دخترم مر ...

یه دوره نبودمیگم که یکسال بود بعد هی قط میکردم دوباره میخریدم بعدش تواین یکسال باهمین خوراک کلا ۱۰کیلواضاف کردم ولی الان که دیگه نمیخورم برگشتم به وزن قبل الان هشت ماه نمیخورم یعنی عاشق غذا میشدم ولی الان و قبل اون که پودر بخورم ازغذا متنفربودم و هستم اصلا میلم به هیچ خوراکی وغذایی ندارم حتی ازمایش تیروئیدهم رفتم هیچیم نیست

یه دوره زیاد نیست دفع میشه ولی اینی که تو خوردی کورتون داشت چون این حجم از اشتها طبیعی نیست دخترم مر ...

الان حتی داروضدافسردگی و قرص عصاب هم میخورم بازهم اشتهاندارم یعنی دلم هی ضعف میره غذامیخورم بازم دلم ضعف میره همین عصابمو میریزه بهم ولی اون پودرانگارعاشق غذامیشدم دلم ضعف نمیرفت 

الان حتی داروضدافسردگی و قرص عصاب هم میخورم بازهم اشتهاندارم یعنی دلم هی ضعف میره غذامیخورم بازم دلم ...

اعتیاد به پودره کم کم خوب میشی فعالیت داشته باشی اشتها باز میشه البته استرس اشتها رو کم میکنه