2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخودا ی تفت بده بعد. پودرش کن میشه آرد نخود خیسش که کنی که ارد نمیشه

نخودو همینجوری نپخته سفت تفت بدیم ترد میشه؟

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

ولی برا بچم میخواستم حبوبات آسیاب کنم همه رو خیس کردم دو روز بعد دونه دونه پوستش جدا کردم یکم که نم ...

آرد شد راحت اونجوری؟ ینی گذاشتی خشک شد بعد آسیاب کردی؟

آرد شد راحت اونجوری؟ ینی گذاشتی خشک شد بعد آسیاب کردی؟

اره خیلی راحت آسیاب شد

خشک خشک نشد.

صبح که پوست گرفتم تا ۵.۶ ساعت رو دستمال گذاشتم نمش کشیده شد بعد راحت آسیاب شد.

اگه دیدی ارد نم داره یه روز بذار تو سینی خشک بشه بعد بذار تو یخچال

اره خیلی راحت آسیاب شد خشک خشک نشد. صبح که پوست گرفتم تا ۵.۶ ساعت رو دستمال گذاشتم نمش کشیده شد بع ...

ببخشید اینقد سوال میپرسم دو روز گذاشتی خیس بخورن ینی؟؟

میتونی از اوله اولش برام توضیح بدی؟؟😁

من عدس و نخود و لوبیا همه رو قاطی کردم.اب روش ریختم گذاشتم دو روز موند.

هر روز هم چندین بار آبش عوض کردم.

بعد دو روز نشستم یکی یکی پوستشون با دست گرفتم خیلی خیلی زمان برد.

بعد رو یه پارچه رو اپن ۵.۶ ساعت پهنش کردم.

بعد آسیاب کردم و با الک صافش کردم.

همه یکدست سفید و نرم شد 

سلام این مطلب و مینویسم اگر کسی سرچ کرد اطلاع داشته باشه من خودم رشته دانشگاهی ایم صنایع غذایی و بهترین روش برای تولید ارد حبوبات چه نخود چه هر حبوبات دیگه ای اینه که اول به مدت سه ساعت حبوبات و خیس کنید (اگر اینمارو نکنید خوردن اردش نه تنها مفید نیس بلکه مضره)و آبش و عوض کنید دوبار بعد به مدت نیم ساعت تو  ابجوش قرار میدین بعد از اون از اب خارج میکنید داخل فر میزارید تا کامل خسک بشه بعد از خروج از فر هم باید 24 ساعت در دمای محیط باشه و بعد اسیاب و الک کنید و تو یخچال نگهداری کنید