سلام من امسال انتخواب رشته دارم اما من بین ۲ تا رشته موندم که کدوم بهتره من بین رشته انسانی و کامپیوتر گیر کردم و نمی دونم کدوم سخت تره و می ترسم از نظر فشار درسی گیر کنم انسانی چون عربیم خوب نی میگن نرو از یه طرف بقیه میگن کامپیوتر سخت تره شیمی انگلیسی ریاضی اونکه بدتره من میدونم همه رشته ها سخته باید بخونی اما نمیدونم الان کدوم بهتره انسانی یا کامپیوتر و کدوم سخت تره اگه تجربه ای دارید و این رشته ها رو خوندید لطفا بگید کدوم سخت تره
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کامپیوتر سخت اما کاربردی تره من انسانی بودم دختر خالم کامپیوتر لز همون دوران دبیرستان براشون ایجاد ...
مم میخوامبرم ریاضی برام دعا کن موفق شم😍
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
به به خیلیم عالی موفق باشی خانم مهندس حتما عزیزِ من🌱
خیلیییی ممنون
چه حرفای قشنگی آدم امید میگیره از این حرفا
مرسی❤
ب اینکه فلدن درست خوبه یا ننیدونم چی اهمیت نده. شغل اینده رو در نظر بگیر طبق اون برو جلو.
حقیقتا میخوام معلم یا مشاور شم که مربوط به انسانی ولی خوب دانشگاه رشته میشه عوض کرد اما امسال که میخوام برم انسانی همه میگن عربیت بده نرو گیر کنی از طرفی میگم برم کامپیوتر که میگن اونکه سخت تره می ترسم انتخواب اشتباهی کنم گیر کنم
من میخوام برم انسانی ولی هعی میگن سخته چون عربیت خوب نی بعد کامپیوترم که میگم برم باز میگن انگلیسی&n ...
باید بگم نه انگلیسی سخته نه عربی من گذروندم دیگه دارم از تجربم برات میگم انسانی رشته ی شیرین وآسونیه به این شیوه تصمیم نگیر ببین تو چی استعداد داری وگرنه عربی وانگلیسی درسایین که تا آخر عمر باهاتن حالا عربی باز کمتر ولی انگلیسی رو مجبوری تو دانشگاه یاد بگیری حتما انگلیستو قوی کن!
اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
اگه میخوای معلم شی انسانی طبیعتا بهترین راهه ولی خوب چند سالیه رقابت هم خیلی زیاد شده سر معلم شدن مثل قبل نیست
کامپیوتر هم خواهرم و برادر بزرگترم مهندس کامپیوترن الحمدلله به شکرانه خدا تو کارشون هم استادن هر چیزی هم سختی خاص خودشو داره ولی اصلا به زبان ربط نداره فقط در حد نوشتن برنامه ب زبان احتیاج داری حالا
نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️