سلام بچه ها من و شوهرم خیلی باهم بحث داریم اون خیلی خسیسه شکاکه و دست بزن داره وفحاشه یک ساله ازقهربرگشتم تواین یکسال من واحد آپارتمان ی تومن مبارزه بابت دویست ازچهارصدتاسکه برداشتم رای مهریه برای پنجاه تا سکه اومده بود ومنومجبور کرد که این کارو کنم میخوام بدونم میتونم اون پنجاه تاروبخ اجرا بزارم واینکه بنظرتون طلاق توافقی بگیرم بهتر نیست خودم سرکارنمیرم دیگه خسته شدم ازش متنفرممم به زور زندگی میکنم یه پسر سه ساله دارم
میگم بابت دویست تاش خونه رو که توش زندگی میکنیم گرفتم هرچند قبلاً به اسمم بود بهش میگم برو ول نمیکنه نمیره حتی توافقی هم میزنم زیرش دست ازسزمون برنمیداره از طرفی میخام بدونم اون رای مهریه سرجاشه یانه
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
زنذگی کنم کتک بخورم جلو بچم صدبار گفته ترک میکنم ولی ادامه میده عادی شده براش فحاشی دست بزنش منم ازش متنفرم میخوام جداشم قبل اینکه مجبورم کنه بچه ی دیگه بیارم