2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

135 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من و شوهرم خیلی باهم بحث داریم اون خیلی خسیسه شکاکه و دست بزن داره وفحاشه یک ساله ازقهربرگشتم تواین یکسال من واحد آپارتمان ی تومن مبارزه بابت دویست ازچهارصدتاسکه برداشتم رای مهریه برای پنجاه تا سکه اومده بود ومنومجبور کرد که این کارو کنم می‌خوام بدونم میتونم اون پنجاه تاروبخ اجرا بزارم واینکه بنظرتون طلاق توافقی بگیرم بهتر نیست خودم سرکارنمیرم دیگه خسته شدم ازش متنفرممم به زور زندگی میکنم یه پسر سه ساله دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما حتما مهریه بگیر حتما

میگم بابت دویست تاش خونه رو که توش زندگی میکنیم گرفتم هرچند قبلاً به اسمم بود بهش میگم برو ول نمیکنه نمیره حتی توافقی هم میزنم زیرش دست ازسزمون برنمیداره از طرفی میخام بدونم اون رای مهریه سرجاشه یانه 

بنظرم زندگی کن بچه ات گناه داره

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

بنظرم زندگی کن بچه ات گناه داره

زنذگی کنم کتک بخورم جلو بچم صدبار گفته ترک میکنم ولی ادامه میده عادی شده براش فحاشی دست بزنش منم ازش متنفرم می‌خوام جداشم قبل اینکه مجبورم کنه بچه ی دیگه بیارم 

میگم بابت دویست تاش خونه رو که توش زندگی میکنیم گرفتم هرچند قبلاً به اسمم بود بهش میگم برو ول نمیکنه ...

اگه بجای مهریه خونه گرفتی که دیگه مهریه ای نداری اگه قید شده باشه،اگه بذل نکردی و جایی قید نشده برو بزار اجرا،البته ممکنه اثبات کنه 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹