2777
2789

سلام عزیزای دل الان اذان مغربه برای همدیگه دعا کنیم و ی صلوات بفرستیم .انشاالله همه مریضا شفا پقدا کنن اونایی که دلشون نینی میخواد دامنشون سبز بشه اونایی که دوست دارن به عشقشون برسن انشاالله که برسن هرکی مشکل مالی داره خدا کنه مشکلش حل بشه انشاالله همه حاجت دارن حاجت روابشن به حق همیت اذان هرکی دعا کرد لایک کنه .

الهم صلی علی محمد وال محمد 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

تو به دعا هم اعتقاد داری 

ما ختم صلوات گرفتیم برای مرگ عزیزت سرطان میشه تو گلوی عزیزت نفرینایی که به من کردی یه روزی پولاتو دادی برای سنگ قبر عزیزت به حق پهلوی شکسته فاطمه زهرا  یادت باشه نفرین من بود

تو به دعا هم اعتقاد داری ما ختم صلوات گرفتیم برای مرگ عزیزت سرطان میشه تو گلوی عزیزت نفرینایی که به ...

به دعای گربه کوره ایی مثل تو بارون نمیاد بله که من به دعا و بخدا اعتقاد دارم ی روز بدتر از این نفرینی که کردی سر خودتو عزیزت میاد تو رو سیاه چه به دعا و ختم بدبخت خاک تو سر .تورو خدا زده اون صلواتا انشاالله بزن تو کمر خودت و عزیزت از وسط نصفتون کنه 

به دعای گربه کوره ایی مثل تو بارون نمیاد بله که من به دعا و بخدا اعتقاد دارم ی روز بدتر از این نفرین ...

صبر کن و ببین فقط خدا جای حق نشسته من به تو نه بدی کرده بودم و نه از من خریدی داشتی فقط تو این شب‌های عزیز نفرینت میکنم همون‌جوری که آبروی مردم می‌بری خدا تو دوتا عالم آبروی خودت و عزیزت رو ببره عنگ حرامخور بودن چسبوندی من سکسال شکایت کردم از تمام پیام‌هات تا پیدات کنم با چند تا وکیل هم صحبت کردم ولی به حالت مدرک قانونی نداشته باشی .

برو ببین جرم تهمت و ابرو بردن چیه با چند تا وکیل صحبت کن اگه سواد نداری موقع شلاق و زندانش افتادی به دام اون موقع میفهمی میایی دادگاه میبینی چه پرونده ای برات تشکیل دادم

میخوای بگم شمارت چنده و کدوم شهری؟

فکر کردی بلد نبودم زنگ بزنم فحش بدم تورو؟

من قانونیش کردم بشین و نگاه کن

[QUOTE=372293621]به دعای گربه کوره باران نمیاد ولی نفرین به حق باشه به روز گریبانتو میگیره  خیلی زمان برد ولی ی ...[/QUOای بدبخت اینو نگی چی بگی خدا تورو زده بدبخت خاک تو سرت بدبخت  من خداروشکر جیب مردمو تییغ نزدم از اولش حلال حروم سرم شده واسه همین نمیترسم ولی تو باید بترسی از نفرینایی که کردی ببین چجوری حناق میشه تو گلوی خودتو عزیزت گفتم دعا خوب و بدش به ادم برمیگرده 

[QUOTE=372293621]به دعای گربه کوره باران نمیاد ولی نفرین به حق باشه به روز گریبانتو میگیره خیلی زما ...

ارزش جواب دادن هم نداری آخه صبر کن تا روزی که التماس کنی بچه دارم رضایت بده زندان نیفتم

برای پنهان شدن دنبال سوراخ موش باش شوهرم کارمند قوه قضاییه هست با یدکسی طرفی کاری باهات بکنم که تا ع ...

🤣🤣🤣🤣🤣خب توکه شوهرت اینقدر مقامش بالاس تو سلیطه رو چجوری تحمل میکنه راستی وضعتون که توپه اینجوری فک میزنی پس چرا دیگه کرم دست ساز میدی دست مردم بعدش دستت که رو میشه اه و ناله میکنی میگی نونم و بریدی .ای خاک تو سرت خجالت بکش من جای تو بودم تا الان خودکشی کرده بودم انقدر دروغ میگی برو بمیر بعد چجوری روت میشه اسم خدارو میاری خاک عالم تو سرت تو به درد مردن هم نمیخوری بخدا ...همه دروغات مشخصه ی بار کرم دست سازتو از همدان خریدی ی بار از تو دیوار ی بار از مطب زنان تو قزوین .قبل اینکه منو پیدا کردی بگو شوهرت برات پارتی بازی کنه نندازنت تو حلفدونه اب خنک بخوری واسه این دروغایی که بع مردم گفتی و تییغشون زدی