2777
2789
عنوان

خانمایی که چادرین بیان

146 بازدید | 15 پست

یه پارچه چادر خوب بگید که برا چادر عربی ،

مدل جده

سبک باشه

رنگش نپره یعنی سیاه سیاه باشه

گرد و خاک نگیره 

الکتریسیته نداشته باشه و به مرور زمان هم نگیره

خوش پوش باشه

من نظرتون رو لازم دارم هرکی شناخت داره و چادر با جنس خوب میدونه و میشناسه نظر بده مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارچه کرپ

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ژورژت با نداخوبه. بستگی داره کدومو خوشت بیاد. مدل هم ک سلیقه ای هست. من خودم صدفی میپوشم  

پارسال سوپر جورجت خریدم الان لک سفید افتاده  و رنگ و رو رفته شده 🤕

کرپ رو خودت داری برا چادر عربی مدل جده میخوام به نظرت سنگین نیس

نه سبکه رو به متوسطه . اتفاقا خیلی هم شیکه ، مثلا اصلا این چادر لیز و براقا رو نگیری که از خز هم خز تره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه سبکه رو به متوسطه . اتفاقا خیلی هم شیکه ، مثلا اصلا این چادر لیز و براقا رو نگیری که از خز هم خز ...

گیر کردم بین جنس پارچه ها

کرپ رو مبشناسم جورجت رو هم پوشیدم ولی این دوتا باب میلم نیس جورجت زود رنگش میپره کرپ هم خوش پوش نیس یهوجورایی سنگینه🫠

گیر کردم بین جنس پارچه ها کرپ رو مبشناسم جورجت رو هم پوشیدم ولی این دوتا باب میلم نیس جورجت زود رنگ ...

بنظرم آدمی با مدلِ  شما باید بره بازار چادر فروشی از آقا یا خانم فروشنده اطلاعات دقیق در مورد پاچه ها رو بپرسه تا شاید باب میلتو یافتی و خوشبخت شدی😂😘