2777
2789
عنوان

قرص ال دی

112 بازدید | 7 پست

من دو هفته یابیشترن پریودم. احتمال میدم بخاطر خوردن یه قرص جوش اینجور شدم

الان دکتر گفتن سه ماه ال دی بخورم اما از عوارض ال دی میترسم مثل این قرص جوش بشه.

آخه از ال دی بد شنیدم.

از طرفی کمرم درد داره مردم از خونریزی و لک سونوگرافی و آزمایش همه چی هم رفتم.

دنبال ارزوهات برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر گفته بخور یا اول برو یه دکتر دیگه هم بگو من کیست دارم قبلا خیلی ال دی میخوردم چندبار گفتم ب ...

منم دوست ندارم ال دی بخورم آخه قرص عجیبیه خوردنش هم سخته سیکل خاص داره نظم خاص داره. هورمونی هم هست.

دنبال ارزوهات برو
منم دوست ندارم ال دی بخورم آخه قرص عجیبیه خوردنش هم سخته سیکل خاص داره نظم خاص داره. هورمونی هم هست.

به یه دکتر اکتفا نکن پس اگه بازم گفتن ال دی فکرکنم مجبوری دیگه کیستم داری؟؟

من چند سال قرص خوردنو ول کردم چند وقت پیش باشگاه میرفتم رژیم داشتم تحرک داشتم با این وجود ۳ماه پریود نشدم دکتر گفت تخمدانت تنبل تر شده کنار اونکارا باید قرص میخوردی

به یه دکتر اکتفا نکن پس اگه بازم گفتن ال دی فکرکنم مجبوری دیگه کیستم داری؟؟ من چند سال قرص خوردنو و ...

نه اصلا ندارم من ب خاطر خوردن قرص جوش اینجور شدم فک کنم وگرنه کیست ندارم اصلا گفتم الان ب دکترم زنگ بزنم بگم قرصم عوض می‌کنه 

دنبال ارزوهات برو