2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بارداریم خوب بود 

حسابی غذاهای مفید میخوردم ، کارم رو گذاشتم کنار تا از استرس دور باشم، خوب میخوابیدم هر روز موزیک ملایم گوش میکردم استرس نداشتم و در نهایت عشق و توجه بودم بعضی عصر ها هم میرفتم پیاده روی و خرید  

یه نی نی ‌تپل و خوابالو و خیلی آروم هم خدا بهم داد که عاشق بیرون رفتن و ددری بود😬🥰

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الکی حرص نمیخوردم.من کلا آدم حساسیم سر هرچيز حرص میخوردم

درصورتیکه باید ریلکس میبودم.بیشتر میخوردم ک بچم تپلی بدنیا بیاد

ب تغذیم خ رسیدگی میکردما ولی بچم ۳۷هفته بدنیا اومد و کم وزن

بچه کم وزن خ سخته

و بدنیادک اومد مادرشوهرم گفت شیر نداری گفتم سزارین شیر ریر میاد گفت ن بچه گرسنگی میکشه ی بلایی سرش میاد شیرخشکو بده بهش

و من روز ۵شیرم اومد و بچه ای ک کشتم خودمو ولی سینه نگرفت

اگ بچت سینه نگرفت تسلیم نشو مقاومت کن تا بگیره، خواستی شیرخشکم بدی اولش فقط شیرخودتو بده ک بعد ول نکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دوران بارداریم خوب بود  حسابی غذاهای مفید میخوردم ، کارم رو گذاشتم کنار تا از استرس دور ب ...

تو تغذیه بیشتر چی مصرف میکردین؟گوشت؟سبزیجات؟اجیل؟اگه چیزه خاصی به دهنتون میاد بگین

تو بارداری تنها کاری که نکردم استراحت بود که بعید میدونم با برگشت بهش باز بشه انجام داد 

ولی تنها اشتباهم به نظر خودم بعد زایمان شیر خودم رو دادم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

منم این سوالو دارم کاش مامانا بیان تجربه شونو بگن

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗