2777
2789

اینجا دور هم جمع شدیم به آرامش روحی برسیم با تمام وجود باور کنید که مشکلتون حل شده و فقط برای مشکل بقیه دوستان دعا کنید انگار که خودتون هیچ مشکل و دقدقه ای ندارید

بچه ها اصلا مهم نیست مذهبی هستی یا نه به هر روشی که دوست داری انرژی مثبت بفرست، از کائنات بطلب، از خدا بخواه ذکر بگو از یکی از پیامبرها یا ائمه بخواه هر مدل که طلب میکنی اما این بار برای بقیه دوستانی که حاجت دارند از ته دل بخواه انگار خودت بی نیازی شرطی نباشه مشکل خودت رو فراموش کن بسپر به خدا کائنات به هر کی که معتقدی

من چندین بار از این تاپیکها زدم معمولا هر وقت حاجتمندم میام اینجا دفعه قبل شاید یکی دو سال پیش بود هم خودم هم خیلی های دیگه به خواسته دلمون رسیدیم

خیلی خالص دعا کن 

برای من برای دوستانی که مشکل خانوادگی دارن مریض دارن یا به هر نحوی دلشون ناآرامه دعا کن خدا به دلشون نور آرامش بتابونه

من اومدم اینجا فقط برای شما دعا کنم فقط و فقط من بی نیاز بی نیاز هستم نیاز من فقط خداست محتاج خدا هستم هر کس حاجتی داره بگه من براش دعا میکنم هر جوری که خودش اعتقاد داره بگه همون جوری براش بطلبم بگو عزیزم بگو که زنده کردن مرده هم برای این خدا و این جهان هستی هیچ کاری نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن خدا بشنوه و اجابتم کنه

فقط نگاه و توجه خدا رو میخام اگه این باشه هم ازدواج عالی قسمتم میشه هم کارخوب، و اهل خونه هم یکم امید پیدا میکنن و دیگه هممون فقط نمیگذرونیم تا تموم بشه

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

ان شاالله برای شما خدا درس کنه

برای منم دعا کنین خدا کمکم کنه و مشکلات امضام حل شه

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
صلوات برای امضاتون انشالله خدا براتون خیر بخواد

امین

صلوات برای حاجات دل شما

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه