اینجا دور هم جمع شدیم به آرامش روحی برسیم با تمام وجود باور کنید که مشکلتون حل شده و فقط برای مشکل بقیه دوستان دعا کنید انگار که خودتون هیچ مشکل و دقدقه ای ندارید
بچه ها اصلا مهم نیست مذهبی هستی یا نه به هر روشی که دوست داری انرژی مثبت بفرست، از کائنات بطلب، از خدا بخواه ذکر بگو از یکی از پیامبرها یا ائمه بخواه هر مدل که طلب میکنی اما این بار برای بقیه دوستانی که حاجت دارند از ته دل بخواه انگار خودت بی نیازی شرطی نباشه مشکل خودت رو فراموش کن بسپر به خدا کائنات به هر کی که معتقدی
من چندین بار از این تاپیکها زدم معمولا هر وقت حاجتمندم میام اینجا دفعه قبل شاید یکی دو سال پیش بود هم خودم هم خیلی های دیگه به خواسته دلمون رسیدیم
خیلی خالص دعا کن
برای من برای دوستانی که مشکل خانوادگی دارن مریض دارن یا به هر نحوی دلشون ناآرامه دعا کن خدا به دلشون نور آرامش بتابونه
من اومدم اینجا فقط برای شما دعا کنم فقط و فقط من بی نیاز بی نیاز هستم نیاز من فقط خداست محتاج خدا هستم هر کس حاجتی داره بگه من براش دعا میکنم هر جوری که خودش اعتقاد داره بگه همون جوری براش بطلبم بگو عزیزم بگو که زنده کردن مرده هم برای این خدا و این جهان هستی هیچ کاری نداره