2777
2789
عنوان

چطور بگیم دوست نداریم عکس بگیرن

323 بازدید | 10 پست

جدیدا هرجا برا زیبایی میری.. اولش زود دوربین رو برمیدارن عکس میگیرن.. که قبل و بعد رو بزارن پیجشون.. چطور بگیم نمیخواییم عکس بگیرید.. لج نمیکنن با آدم کار رو بد دربیارن؟

من مثلا خیلی دوست دارم عمل بینی کنم اما یکی از بزرگترین نگرانیهام اینه برم اونجا.عکس تمام رخ بگیره بزار پیجش.. الان عکس عمل هارو میبینم صورت طرف عین فتیرررر.. پوست داغون ...درشت.. توی پیجشون گذاشتن.

بگیم عکس نگیر لج نمیکنن دماغو کج و کوله تحویلمون بدن؟؟

منم خیلی بدم میاد از عکس گرفتن

نه برای کسی عکس میفرستم نه با کسی عکس میگیرم

همیشه هم حواسم هست توی عکس کسی نیوفتم

کسیم بپرسه میگم از عکی گرفتن و عکی فرستادن خوشم نمیاد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم نزارین تو پیج دوس ندارم نذاشتن 

بینی عمل کردم 

ارایشگاه هم تعارف ندارم میگم نمیخام

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من رفتم ابروهامو میکرو کنم گفتم لطفا عکس قبل و بعد نگیر چفدرم اصرار کرد گفتم نه دلیل اصرارش هم این بود چون من ابروهای خوب و پری دارم و یه خط بالای ابروم میخواستم فقط و خیلی خوب میشد و اینجوری مشتری بیشتر جذب میشه چون به دختر خالم که تقریبا میشه گفت ابرو نداره اصلا پیشنهاد عکس نداد همون اول بگو دوست ندارم اصلا چجوری گفتن نداره که ساده و راحت بگو عکس نگیرید دوست ندارم بنابردلایل شخصی