2777
2789
عنوان

مرد واحد روبه رویی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست
اره زنه میدونه شرایط طلاق نداره منم بهش نمیگم،فقط بهش  یکبار گفتم اگه فکر میکنی شوهرت اهل خیا ...

این هیچ ...فکن زن شوهره آشتی کردن بعدمیان آبروتو میبرن که آره این خانمه زندگی خراب کنه ..ینی من ب چشم خودم دیدم که زن شوهر دعوا داشتن بعد ی نفر فدا کاری کرده و طرف زنه رو گرفته ..بعد ک آشتس کردن زنه آبروش برد خرابش کرد 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
پس بنظرم یه جوری به گوشش برسون  واقعا گناه داره زگیلی ایدزی هپاتیتی سفلیسی خدایی نکرده بگیره

من بهش چند وقت پیش گفتم اگه به شوهرت شک داری باهاش رابطه نگیر اما گفت خب خودمم نیاز دارم،بنده خدا شرایط طلاق نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش چند وقت پیش گفتم اگه به شوهرت شک داری باهاش رابطه نگیر اما گفت خب خودمم نیاز دارم،بنده خدا شر ...

ولی کاش یجوری بهش بفهمونی ک لاقل درد بی درمون از این مرتیکه نگیره

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
من بهش چند وقت پیش گفتم اگه به شوهرت شک داری باهاش رابطه نگیر اما گفت خب خودمم نیاز دارم،بنده خدا شر ...

چی بگم والا 

چقدر سخت

آدم درگیر مریضی نشه بدرک

نیاز

معلوم نیست کیا رو میارن خونه 

طرف چجور آدمی باشه 

با کیا خوابیده باشه

اصلا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کاش انقدی که مدافع ادم خیانتکار هستین  مدافع همجنستونم بودین  طرف زنشو در حد آشغال ندونس ...

عزیزم زنه میدونه شوهرش اهل خیانته،منم بارها بهش گفتم رابطه نداشته باشه.

اما فکر نمیکرد شوهرش زنه رو بیاره خونه خودش.

پلیسم نمیاد عزیزم موارد مشابه رو دیدم

کاش انقدی که مدافع ادم خیانتکار هستین  مدافع همجنستونم بودین  طرف زنشو در حد آشغال ندونس ...

اصلن ربطی ب مدافع بودن نداره ..این زندگی مشترک ب کسی ربطی نداره چی توش میگذره ...حالا میخواد زنه یا مرده همش در حال خیانت باشن ...چون این موضوع ب اینجا ختم نمیشه آتیشش دامن کسی ک خبر چینی کرده رو میگیره ...

فکر کردی الان اسی بره بگه و زنه مرده رو بگیرن تمومه ..

میدونی آبرو حیثیت بردن جرمش چیه؟؟بعد آقا یا خانم بر میگرده از اسی شکایت میکنه بجرم آبرو ریزی ..فکردی خیلی راحت میگذرن ...نه جونم ..حکم آبرو حیثیت بردن تا ۱۴ سال هست حتی جریمه نقدی هم داره ..

اینکه دو نفر تو یه خونه باشن اونم نامحرم دلیل کافی نیست 

میتونه خانم آقا بگن ب هم دست نزدیم و تموم 

ب همین راحتی ...واس خیانت حتی اگه دلیل کافی هم داشته باشی بازم آقا یا خانم میتونه شکایت کنه ...چون پای آبرو در میونه ....متاسفانه ی قانونای چرتی هست آدم شاخ در میاره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
عزیزم زنه میدونه شوهرش اهل خیانته،منم بارها بهش گفتم رابطه نداشته باشه. اما فکر نمیکرد شوهرش زنه رو ...

موارد مشابه رو دیدم  و میدونم میاد 

واسه دعوای زن و شوهری نمیاد

واسه کتک خوردن زن نمیاد 

واسه قتل نمیاد 

ولی واسه زنا میاد

زنگ میزنی میگی یه زن و مرد که نامحرمن باهم رابطه دارن و احتمال زنا هست اونا خودشون میان اروم و بی صدا حلش میکنن 

به هیچکسم نمیگن که شما تماس گرفتی باهاشون 

هر کاری میکنی بکن ولی خب به خود خانومه زنگ نزن 

اینکارم اگه نخاستی بکنی مشکلی نیس  

از این به بعدم حواستو کامل به شوهرت بده 

اینکه شوهرت ببینه اون اقا هرز میپره و همسایه ها هم مدافع ابروشن ممکنه کج بره 

اینجور مسائلو سعی کن به شوهرت نفهمونی حساس میشه ذهنیتش تغییر میکنه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اصلن ربطی ب مدافع بودن نداره ..این زندگی مشترک ب کسی ربطی نداره چی توش میگذره ...حالا میخواد زنه یا ...

دقیقا.

برای زنا چهار شاهد لازمه.

قابل اسباط نیست نه،بقول شما میگن ما داشتیم حرف میزدیم.

موارد مشابه رو دیدم  و میدونم میاد  واسه دعوای زن و شوهری نمیاد واسه کتک خوردن زن نمیاد& ...

پلیس نمیاد دیدم که نمیاد.

همسایه ها هم مدافع نیستن،چون هیچکس جز من و شوهرم ندید.

زنه خودش در جریان خیانت شوهرش هست اما ته در این حد.

منم به زنش نمیگم.

شاید شوهرش توبه کرد خودشو اصلاح کرد

همون. اصلا چقدر بی غیرته زن هرزه رو تو خونه ای میاره که بچش داره زندگی میکنه

طرف به زن خودش حرمت و احترام نمیذاره 

حتی به بدن زنش 

دیگه بچه حالیش

باشه

گلم 

عزیزم

یا 

غیرت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم