2777
2789
عنوان

خیانت

140 بازدید | 14 پست

چند روز متوجه شدم همسرم بهم خیانت کرده 

یعنی وقتی میرفته خونه دوستش 

دوست دختر دوستش هنگام مستی اومده خودشو مالونده به همسرم و دوستش نمیدونم رابطه بود یا نه 

خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چیکار کنم یه دختر ۱۰ماهه دارم 

قبل به رفتار های همسرم شک کرده بودم اخلاقش عوض شده بود 

شما جای من باشید چیکار میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا رو چطور متوجه شدی

از به آشنامون که موکل دار حرفاش درست درمیاد پرسیدم البته قبلش به رفتار شوهرمم شک کرده بودم مثل هیچ وقت منو ول نمیکرد بره مهمونی 

اما از وقتی این دوستش دوسدختر گرفته 

به من میگفت تو بشین خونه بچه داری کن

از به آشنامون که موکل دار حرفاش درست درمیاد پرسیدم البته قبلش به رفتار شوهرمم شک کرده بودم مثل هیچ و ...

ایشون پیشگوئه ؟!!! که انقدر اطمینان دارید ...

یه درصد فکر کن حرفاش درست نباشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ایشون پیشگوئه ؟!!! که انقدر اطمینان دارید ... یه درصد فکر کن حرفاش درست نباشه

بله ایشون کارشون درسته چون قبلا به کمکش تونستیم کسی که پولمون خورده رو پیدا کنیم و خیلی چیزا دیگه

بله ایشون کارشون درسته چون قبلا به کمکش تونستیم کسی که پولمون خورده رو پیدا کنیم و خیلی چیزا دیگه

خب الان میخوای چیکار کنی ؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم حقیقتا تو شوک هستم چون اصلا انتظار نداشتم خیلی به همسرم اعتماد داشتم  نمیتونم جدا بشم ...

بهتون نگفتن رابطه داشتن ؟

چرا گفت تخت دیده میشه  خیلی بهم زیاد توضیح نداد که ناراحت بشم  شاید هم بود  چون او ...

من واقعا ناراحت شدم...

کاش از همین الان حق و حقوقتو بگیری و جدا بشی

نمیتونم اول اینکه عاشقشم  دوم اینکه من قبلا یبار ازدواج کردم جدا شدم

حرفت عاقلانه و منطقی نیست .

اینکه همسرت با یه دختر غریبه رابطه داشته که امیدوارم‌نبوده باشه 

یه خیانت شکل گرفته

و نباید به سادگی چشم پوشی کنی