2777
2789
عنوان

بعد از تونر آبرسان بزنیم؟

865 بازدید | 9 پست

اگر روتین پوستی دارین بگین که با چه ترتیبی رعایت میکنید 

بعد از شستشوی صورت اول تونر بزنیم یا آبرسان؟ 

سرم رو کی بزنیم؟ اگه محصول خوبی میشناسید معرفی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اول تونر بعد آبرسان بعد سرم؟

سرم بعد ابرسان

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

تونر حتما استفاده کنید واقعا یه جورایی واجبه استفادش بعد شستشوی صورت از تونر استفاده کنید بعضی دوستان کارای عجیب غریب میکنن بعد میگن چرا پوستمون خراب میشه 

تونر هم سعی کنید برند های خوب بخرید مثل سراوی درسته گرون تر هستن ولی واقعا عالین من تقریبا همه ی برند های ایرانی و خارجی و استفاده کردم کلا سراوی اوردینری ، کوزارکس ، کلینیک و ایزدین اینا از همه بهتر بودن به هر کی هم معرفی کردم استفاده کردن راضی بودن 

فقط اینکه این برند ها فیک خیلی خیلی زیاد دارن حتما از جای معتبر بگیرید 

من خودم چند بار از پیج ها خریدم فیک فرستادن مرجوع کردم 

یه سایتی هست الان دو ساله از اونجا میخرم همه چیزشون اصل بوده نمایندگی سراوی هستن 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره براتون مشورت هم بگیرید از مشاوراشون